Tonke EQV campervan, en eldriven husbil på den svenska husbilsmarknaden.

En innovativ fossilfri husbil på den svenska marknaden

Tonke EQV

Äntligen kan vi presentera Tonke EQV på den svenska marknaden. Tonke EQV är en komplett eldriven husbil med genomtänkt design med innovativa funktioner av högkvalitativa material. Bilen är en smidig men mycket rymlig personbil som trots sin enkelhet och smidiga körning fungerar lika bra för övernattning vid kortare äventyr till komplett Campervan under längre semestrar med familjen. Tonke EQV har många smarta funktioner utformade för smidig och bekväm camping.

Tonke EQV är en eldriven, tystgående och stilren Campervan som kommer överraska dig med sin låga driftkostnad och höga körkomfort. Bilen är baserad på Mercedes EQV utrustad med ett stort 100 kWh batteripaket som ger en räckvidd på upp till 360 km. Bilen är utformad för att rymma gott om packning, cyklar och passagerare utan problem.

Innovativa funktioner som standard

Tonke EQV är en nederländsk innovation som nu gjort entré på den svenska husbilsmarknaden. Den kompletta och smidiga bilen lämnar gott om utrymme för allt du behöver ha med dig och har flera smarta funktioner som standard. Sittplatserna förvandlas enkelt till sovplatser för flera personer och köket som tar minimalt med utrymme när det inte används vecklas enkelt ut till ett rymligt utekök med förvaring och maximal arbetsyta.

Husbilen har många smarta funktioner som bas med lämnar såklart utrymme för fler innovativa tillval för dig med extra behov.

Tonke EQV finns i två olika modeller.

Tonke EQV

Touring

Tonke EQV touring

Tonke EQV Touring

En eldriven husbil med många smarta funktioner och bra förvaring som standard. Bilen är bekväm och praktisk med hög körkomfort och passar utmärkt till många typer av resor och resesällskap.

Tonke EQV

Adventure

Tonke EQV adventure

Tonke EQV Adventure

Bilen för den mångsidige äventyraren. Tonke Adventure möjliggör för maximal flexibilitet med möjlighet att anpassa antal sittplatser, sovplatser och takhöjd helt och hållet efter dina behov.

En eldriven husbil på svenska marknaden

Vi på EW Fritid är glada att kunna presentera Tonke som den första helt fossilfria husbilen på den svenska marknaden. Bilen som drivs helt och hållet på el är samtidigt smart utformad, stilren, smidig och enkel att köra och lämnar utrymme för anpassning efter dina behov.

Tonke EQV passar allt från den rutinerade äventyraren till dig som inte tidigare campat. Tack vare sin unika kombination av smidighet, bekvämlighet och stil ser vi att Tonke kompletterar vårt befintliga utbud och öppnar dörren för helt nya kundgrupper. Den innovativa bilen ligger bra i tiden i en bransch där fossilfria lösningar inte tidigare funnits.

Våra husbilar från Tonke i lager