Tonke EQV hos EW Fritid

Karriär på EW Fritid

Våran framgång beror på många olika saker, men allt går tillbaka till personerna bakom varje beslut och varje handling. Vi strävar ständigt på att lära, utvecklas och att skapa så bra och långsiktiga relationer med våra kunder som möjligt.
Är du en av oss? Hör av dig till oss, vi vet att det är en egenskap som inte växer på träd och vi söker dig oavsett om vi har en rekryteringsannons ute just nu eller inte. 

Ett lag att utvecklas och trivas i

På EW Fritid är lagkänslan avgörande. Målen vi uppnår, når vi tillsammans. Varje person är därför väldigt viktig för oss, samtidigt är du en del i en rad olika aktiviteter som behöver, inte bara fungera eller infria förväntningar, utan vara det där lilla extra som gör dagen och upplevelsen lite bättre.

Att arbeta på EW Fritid innebär att du får vara en del i en persons eller en familjs viktiga och roliga beslut om att investera i sig själv, sin lycka och sina fritidupplevelser. Vi säljer välkända och ansvarsfullt valda varumärken inom fritidsfordon som vi stolt kan sälja, leverera och underhålla till våra kunder.

EW Fritid är en ledande, modern och trygg återförsäljare av fritidsfordon. Detta uppnår vi genom att dela med oss av våra erfarenheter med våra kollegor, hjälpas åt, främja kreativitet och vara lyhörd mot varandra.  Vill du bli en av oss? Tveka inte att kontakta oss. Det värsta som kan hända är att vi har ett givande samtal över en kaffe.

Ansökningar skickas till hr@ewfritid.se, glöm inte att ange om du söker till oss i Uppsala eller till Göteborg samt vilket verksamhetsområde du söker (exempelvis ”Verkstad”, ”Sälj och marknad”, ”Ekonomi”).  Annars är du varmt välkommen att ringa oss på 010-18 475 00, knappval 1 oavsett vilken av våra orter du önskar diskutera.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. 

Möt två kollegor

Jonathan

Säljare / Uppsala

Jag har varit säljare här i 10 år. Jag tycker detta är en mycket stimulerande bransch då glada och positiva kunder kommer hit för att planera sin fritid och semester där jag får vara med att hjälpa kunderna att hitta rätt husbil eller husvagn som passar just dom. Ett inspirerande och givande arbete med en lycka varje gång man lyckas hitta rätt fordon till rätt person

// Jonathan

Jonathan Bernsten Försäljning Ew-fritid
Robin Eriksson verkstadstekniker i uppsala

Robin

Tekniker / Uppsala

Jag har varit här i 3 år. Som mekaniker/tekniker för husbilar och husvagnar får du breda och utmanande arbetsuppgifter där det ställs höga krav från kund. Arbetsuppgifterna varierar från allt från att dra el, snickeritjänster, till att montera solceller eller göra fukttester vilket är både utvecklande och roligt. På EW är vi ett sammansvetsat team som hjälps åt och lär av varandra.

// Robin

Kund som får hjälp av säljare att urforska en husbil i uppsala

Jobba hos oss!

Kanske söker vi just dig.
Oavsett om vi har en rekryteringsannons ute just nu eller inte.