Weinsberg CaraCompact Suite 640 Pepper

Weinsberg CaraCompact Suite 640 Pepper (B-körkort+Mercedes)

Fordonstyp:
Husbil-halvintegrerad
Märke:
Weinsberg
Modell:
CaraCompact Suite 640 Pepper
Reg. nummer:
QQT505
Fordonsår
2024
Totalvikt
3500 kg
Bäddar
4
Anläggning
Göteborg

1 169 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Van
  • Knaus Van
  • Van-life
  • Husvagn

Beskrivning

Upptäck Friheten med Weinsberg CaraCompact Suite 640 Pepper!

Välkommen till en ny nivå av lyx och bekvämlighet på vägarna med vår senaste stjärna, Weinsberg CaraCompact Suite 640 Pepper. Denna husbil är inte bara ett fordon; det är din biljett till frihet, äventyr och oändliga minnen.

Körning i Elegans:
Med ett Mercedes-chassi under huven är varje resa en sensationell upplevelse. Kraftfull prestanda möter stilfull design när du tar kontroll över vägarna med lätthet och elegans. Och det bästa av allt? Du kan köra den med ett B-körkort!

Höga Långbäddar, Hög Komfort:
Varför kompromissa med sömnen under ditt äventyr? Weinsberg CaraCompact Suite 640 Pepper är utrustad med höga långbäddar som erbjuder en oas av komfort och vila. Varje natt blir en dröm, och varje morgon vaknar du redo för nya äventyr.

Frihet att Utforska:
Tack vare den kompakta designen kan du enkelt manövrera genom städer och landskap, medan den rymliga interiören ger dig all den komfort du behöver. Varför stanna där andra stannar när världen är din lekplats?

Exklusivitet i varje Detalj:
Weinsberg CaraCompact Suite 640 Pepper är inte bara en husbil; den är en symbol för exklusivitet. Från elegant inredning till avancerad teknologi, varje detalj är noggrant utformad för att skapa den ultimata resande upplevelsen.

Kör igång ditt Äventyr:
Om du är redo att ta steget mot nya horisonter och uppleva friheten på vägarna, är Weinsberg CaraCompact Suite 640 Pepper din perfekta följeslagare. Ett hem borta från hemmet där varje ögonblick räknas.

Kontakta oss idag för att lära dig mer och boka din provkörning. Upplev en ny nivå av resande i en Weinsberg CaraCompact Suite 640 Pepper!

Ett fint alternativ till Plåtis,

Vi byter in er Husbil, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 7943 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Standardbild i väntan på profilbild

Låt oss hjälpa dig.

Yusa Ucar Försäljning
Direkt: 073 2216767
Mobil 073-2216767
yusa.ucar@ewfritid.se