T@B 320 RS Basic

T@B 320 RS Basic (B-körkort+Äventyrsvagn+1895kr/månad)

Fordonstyp:
Husvagn, 1-axl
Märke:
T@B
Modell:
320 RS Basic
Reg. nummer:
QQQ574
Fordonsår
2024
Totalvikt
800 kg
Bäddar
2
Anläggning
Göteborg

260 200 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Batteri
  • Kaross - Slät
  • Truma Luftburen centralvärme
  • Aluminiumfälgar

Beskrivning

Det här är något för dig som älskar purism. Är du en riktig äventyrare som gärna reser omkring i främmande områden då är T@B helt rätt för dig!

Upplev Stil och Komfort på Vägarna med T@B 320 Basic

Vill du resa i stil och bekvämlighet? Då är T@B 320 Basic den perfekta valet för dig! Denna ikoniska husvagn kombinerar retro charm med moderna funktioner och är redo att ta dig på spännande äventyr över hela landet.

Varför ska du välja T@B 320 Basic?

Aluminiumfälgar: Den extrautrustade T@B 320 Basic med aluminiumfälgar erbjuder inte bara en snygg estetik utan även förbättrad prestanda. Aluminiumfälgarna ger inte bara ett stilfullt utseende utan även en smidigare körning och ökad stabilitet på vägen.

Kompakt och Lätt: T@B 320 Basic är kompakt och lätt att dra, vilket gör den till det perfekta valet för både nybörjare och erfarna husvagnsägare. Du kommer att älska den smidiga manövreringen och enkelheten att hitta campingplatser, oavsett var dina äventyr tar dig.

Retro Charm med Moderna Funktioner: Den ikoniska designen hos T@B 320 Basic lockar uppmärksamhet vart du än går. Men denna husvagn erbjuder mer än bara retro charm - den är också utrustad med moderna funktioner för att göra din resa så bekväm och bekväm som möjligt.

Bekvämt Boende: Trots sin kompakta storlek erbjuder T@B 320 Basic en bekväm och välutrustad bodel. Du kommer att ha allt du behöver för en härlig vistelse på vägarna, inklusive sovplats för två personer, ett litet kök och gott om förvaringsutrymme för dina tillhörigheter.

Ge dig själv friheten att utforska världen med T@B 320 Basic och skapa minnen för livet!

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 1895 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Standardbild i väntan på profilbild

Låt oss hjälpa dig.

Yusa Ucar Försäljning
Direkt: 073 2216767
Mobil 073-2216767
yusa.ucar@ewfritid.se