Sun Living S 75 SL

Sun Living S 75 SL (B-körkort+Automat+Taksäng+Kamera+EL-Pat)

Fordonstyp:
Husbil-halvintegrerad
Märke:
Sun Living
Modell:
S 75 SL
Reg. nummer:
QQZ319
Fordonsår
2024
Totalvikt
3500 kg
Bäddar
5
Anläggning
Uppsala

999 000 kr

Ring oss Maila oss

Beskrivning

Totalpris på denna husbil inklusive utrustning: 999.000kr

Är du redo för nya äventyr? Vår helt nya Sun Living S 75 SL är den perfekta husbilen för dig som vill utforska världen med stil och komfort. Utrustad med toppmoderna funktioner och designad för att göra varje resa oförglömlig.

Specifikationer och Utrustning:

B-Körkort: Denna husbil kan köras med ett vanligt B-körkort, vilket gör den lättillgänglig för alla förare.

Automatisk Växellåda: Upplev smidig och avslappnad körning med den automatiska växellådan. Enkel att köra både på landsväg och i stadstrafik.

Taksäng: Den praktiska taksängen erbjuder extra sovplats utan att kompromissa med det inre utrymmet. Perfekt för större familjer eller när du har gäster.

Backkamera: För enkel och säker parkering är husbilen utrustad med en backkamera som ger dig full översikt över området bakom fordonet.

EL-Patron: Håll en behaglig inomhustemperatur med den effektiva elektriska patronen, som säkerställer värme oavsett väderförhållanden.

5 Bältade Platser: Med fem bältade sittplatser kan du tryggt och säkert ta med hela familjen eller vänner på dina resor.

Varför välja Sun Living S 75 SL?

Komfort och Bekvämlighet: Med rymlig och genomtänkt inredning får du en bekväm och hemtrevlig känsla på vägen. Alla funktioner är designade för att göra din resa så bekväm som möjligt.
Modern Teknik: Utrustad med de senaste teknologierna för att säkerställa en säker och njutbar resa, inklusive automatisk växellåda och backkamera.
Flexibilitet och Frihet: Byggd för att klara alla typer av resor, oavsett om det är en kort weekendutflykt eller en längre expedition.
Denna Sun Living S 75 SL är det perfekta valet för dig som vill ha en pålitlig, modern och bekväm husbil. Missa inte chansen att äga denna fantastiska husbil och skapa oförglömliga reseminnen!

Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning. Din nästa stora äventyr börjar här!

Vi byter in er Husbil, Husvagn och/eller båt. Vi hjälper er med finansieringsupplägg.
Från 6995 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!

Andreas Burlin säljare husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Andreas Burlin Försäljning
Direkt: 018-183184
andreas.burlin@ewfritid.se