Roller Team Auto Roller Garage

Roller Team Auto Roller Garage (SÅLD)

Fordonstyp:
Husbil-halvintegrerad
Märke:
Roller Team
Modell:
Auto Roller Garage
Reg. nummer:
CEO179
Fordonsår
2009
Totalvikt
3500 kg
Bäddar
3
Anläggning
Uppsala

359 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • AC
  • Airbag förare
  • Airbag passagerare fram
  • Reservhjul

Beskrivning

Upptäck Friheten med Roller Team Auto Roller Garage!

Är du redo att ge dig ut på vägarna och utforska världen med stil och bekvämlighet? Då är den begagnade Roller Team Auto Roller Garage den perfekta husbilen för dig! Med en imponerande lista av funktioner och en bekväm layout tar denna husbil dina äventyr till nya höjder.

Optimal Komfort och Funktioner:

Solceller x2: Ge dig ut på äventyr utan att oroa dig för strömförsörjning. Med två solcellspaneler kan du njuta av självförsörjning och friheten att campa var som helst.

B-körkort: Ingen extra körkortsbehörighet behövs - Auto Roller Garage är utformad för att vara tillgänglig för förare med B-körkort.

Markis: Skapa din egen skuggiga utomhusoas var du än parkerar. Markisen ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet i komfort.

Aluminiumfälgar: Inte bara stilfulla, utan också mer slitstarka och lättare än traditionella stålfälgar, vilket ger en smidigare körupplevelse.

Cykelställ: Ta med dig cyklar eller annan utrustning på dina äventyr med det praktiska cykelstället. Utforska omgivningarna med friheten och flexibiliteten som cyklarna ger dig.

Utforska Världen med Förtroende:

Med sin pålitliga konstruktion och överlägsna komfort är Roller Team Auto Roller Garage redo att ta dig till nya destinationer. Oavsett om du planerar långa resor genom landskapet eller korta weekendutflykter, är denna husbil din perfekta följeslagare på vägen.

Kontakta oss Idag för att Upptäcka Roller Team Auto Roller Garage Själv!
Ta nästa steg mot dina äventyr med Roller Team Auto Roller Garage. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en provkörning. Din drömresa väntar på dig!

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 2640 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Jonathan Bernsten Försäljning Ew-fritid

Låt oss hjälpa dig.

Jonathan Bernsten Försäljning
Direkt: 018-183157
jonathan.bernsten@ewfritid.se