Rapido Scandinavian Exclusive 7065

Rapido Scandinavian Exclusive 7065 (SÅLD)

Fordonstyp:
Husbil-halvintegrerad
Märke:
Rapido
Modell:
Scandinavian Exclusive 7065
Reg. nummer:
KGH19Y
Fordonsår
2019
Totalvikt
4400 kg
Bäddar
3
Anläggning
Uppsala

849 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Euro 6
  • Svensksåld

Beskrivning

Upptäck Elegansen med Rapido Scandinavian Exclusive 7065.

Är du redo för lyxiga äventyr längs vägarna? Denna imponerande begagnade Rapido Scandinavian Exclusive 7065 från 2019 kombinerar stil med prestanda för att erbjuda dig den ultimata upplevelsen av komfort och frihet. Med sin moderna design och omfattande utrustning är detta din biljett till lyxiga resor och oförglömliga ögonblick.

Utrustning:

AC bodel - Oavsett om det är varmt eller kallt utomhus kan du alltid njuta av en behaglig inomhusmiljö med den integrerade luftkonditioneringen i bodelen. Du kan skapa din egen komfortzon ombord, oavsett väderförhållandena.

Solcell - Utforska avlägsna platser utan att offra bekvämligheten med den inbyggda solcellspanelen. Du har tillgång till bra energi, vilket gör din resa mer flexibel.

ALDE - Håll dig varm och bekväm även under kalla nätter med det avancerade värmesystemet från ALDE. Du får en jämn och effektiv värme i hela husbilen för en optimal komfort.

Automat 150hk - Upplev en smidig och kraftfull körupplevelse med den automatiska 150hk motorn. Du får en pålitlig och effektiv prestanda, vilket gör varje körning till en ren njutning.

Låga långbäddar med badrummet längst bak - Njut av en avslappnad och bekväm sömn i de rymliga låga långbäddarna, med badrummet bekvämt placerat längst bak. Du får en perfekt kombination av privatliv och komfort för en god natts sömn.

Denna Rapido Scandinavian Exclusive 7065 är inte bara en husbil - det är din biljett till lyxiga äventyr och minnesvärda resor. Med sin högkvalitativa design och omfattande utrustning är den redo att ta dig på spännande resor och skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka din provtur. Upplev världen på dina villkor med Rapido Scandinavian Exclusive 7065!

Endast 1 ägare sedan ny, kamrem & service utfört 2023.

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 6243 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Anton Svahn säljare av husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Anton Svahn Försäljning
Direkt: 018-183151
anton.svahn@ewfritid.se