Polar 620 CTH

Polar 620 CTH (ALDE+Förtält+AC+Året runt standard)

Fordonstyp:
Husvagn, 2-axl
Märke:
Polar
Modell:
620 CTH
Reg. nummer:
UCC084
Fordonsår
2004
Totalvikt
1600 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

159 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • ALDE - vattenburen centralvärme
  • Förtält

Beskrivning

Letar du efter en husvagn som erbjuder både komfort och kvalitet oavsett säsong? Då är denna Polar 620 CTH precis vad du behöver! Med sin rymliga design och robusta konstruktion är den perfekt för både sommarens äventyr och vinterns mysiga utflykter.

Nyckelfunktioner:

ALDE-värmesystem: Njut av en jämn och behaglig värme året runt med det pålitliga ALDE-värmesystemet. Perfekt för de kallaste vinterdagarna.

Förtält inkluderat: Skapa extra utrymme och njut av utomhuslivet oavsett väder med det inkluderade förtältet. Perfekt för måltider, avkoppling eller extra förvaring.

Året runt-standard: Polar 620 CTH är byggd för att klara alla väderförhållanden. Med isolerade väggar, dubbla glasrutor och högkvalitativa material, kan du resa bekvämt oavsett säsong.

Varför välja Polar 620 CTH?

Polar är känt för att tillverka husvagnar av högsta kvalitet med fokus på både komfort och hållbarhet. Denna modell erbjuder en idealisk balans mellan lyx och funktionalitet, med noggrant utformade detaljer som gör varje resa till en fröjd.

Perfekt för familjer och långresor:

Med gott om förvaringsutrymmen och en smart planlösning är Polar 620 CTH idealisk för både familjer och par som älskar att upptäcka nya platser.

Vi byter in er Husbil, Husvagn och/eller ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg. Från 1316kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid!

Andreas Burlin säljare husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Andreas Burlin Försäljning
Direkt: 018-183184
andreas.burlin@ewfritid.se