LMC Liberty A 561

LMC Liberty A 561 (Dragkrok+B-körkort+Solcell+Våningssäng)

Fordonstyp:
Husbil-alkov
Märke:
LMC
Modell:
Liberty A 561
Reg. nummer:
DHC461
Fordonsår
2007
Totalvikt
3500 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

369 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • 12V-UTTAG
  • AC
  • Airbag förare
  • Dragkrok
  • Fartbegränsare
  • Regnsensor
  • Tonade rutor

Beskrivning

Upplev Friheten med LMC Liberty A 561!

Drömmer du om äventyr på vägarna med familj och vänner? Denna fantastiska LMC Liberty A 561 är din perfekta följeslagare för spännande resor och minnesvärda stunder. Med sin mångsidiga design och omfattande utrustning är den redo att ta dig dit dina äventyr leder dig.

Utrustning:

Dragkrok - Ta med dig all utrustning du behöver för dina äventyr med den praktiska dragkroken. Perfekt för att dra släpvagnar, cyklar eller andra fritidsfordon och utrustning.

B-körkort - Känn dig fri att köra denna husbil med ditt vanliga B-körkort. Det gör att hela familjen kan delta i planerade resor utan att behöva extra körkortsklasser.

Solcell - Utforska avlägsna platser utan att offra bekvämligheten med den inbyggda solcellspanelen. Du har tillgång till obegränsad energi, vilket gör din resa mer flexibel och oberoende.

Våningsäng - Maximera utrymmet och erbjud mer sovplats med den bekväma våningsängen. Det är den perfekta lösningen för familjer eller resenärer som vill ha extra sovutrymme utan att offra golvyta.

Denna LMC Liberty A 561 är mer än bara en husbil - den är din biljett till frihet och äventyr på vägarna. Med sin pålitliga prestanda och omfattande utrustning är den redo att ta dig på spännande resor och skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka din provtur. Upplev världen på dina villkor med LMC Liberty A 561!

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 2713 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Låt oss hjälpa dig.

Freddi Ramsell Försäljning
Direkt: 0768-18 18 03
freddi.ramsell@ewfritid.se