LMC Explorer 655 Sportline

LMC Explorer 655 Sportline (ALDE+Automat+U-Soffa+Taksäng+B-kort)

Fordonstyp:
Husbil-integrerad
Märke:
LMC
Modell:
Explorer 655 Sportline
Reg. nummer:
FBG047
Fordonsår
2017
Totalvikt
3500 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

799 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Airbag förare
  • Fartbegränsare
  • Multifunktionsratt
  • Sidoairbags
  • Svensksåld
  • USB-uttag

Beskrivning

Drömmer du om att upptäcka nya platser med stil och komfort? LMC Explorer 655 Sportline är den perfekta husbilen för dig! Utrustad med toppmoderna funktioner och designad för att göra varje resa oförglömlig, erbjuder denna husbil allt du behöver för ett bekvämt och njutbart liv på vägen.

Specifikationer och Utrustning:

ALDE Värmesystem: Njut av optimal komfort året runt med det högkvalitativa ALDE värmesystemet. Håll dig varm och bekväm oavsett väderförhållanden.

Automatisk Växellåda: Upplev smidig och avslappnad körning med den automatiska växellådan. Perfekt för både långa och korta resor.

U-Soffa: Den rymliga och bekväma U-soffan erbjuder gott om sittplatser för avkoppling, umgänge och måltider. En idealisk plats att samlas efter en dag full av äventyr.

Taksäng: Den praktiska taksängen ger extra sovplats utan att kompromissa med det inre utrymmet. Perfekt för familjer eller när du har gäster.

B-Körkort: Denna husbil kan köras med ett vanligt B-körkort, vilket gör den tillgänglig och lätt att hantera för alla förare.

Varför välja LMC Explorer 655 Sportline?

Hög Komfort och Bekvämlighet: Med funktioner som ALDE värmesystem och en rymlig U-soffa garanteras en bekväm och hemtrevlig känsla under hela resan.
Enkel och Säker Körning: Den automatiska växellådan och möjligheten att köra med B-körkort gör det enkelt och säkert att köra denna husbil.
Flexibel Inredning: Med smarta lösningar som en taksäng och generösa förvaringsutrymmen är LMC Explorer 655 Sportline utformad för att möta alla dina behov på resan.
Denna LMC Explorer 655 Sportline är den perfekta lösningen för dig som vill resa med stil, komfort och frihet. Missa inte chansen att äga denna fantastiska husbil och skapa oförglömliga reseminnen!

Vi byter in er Bil, Husvagn och/eller båt. Vi hjälper er med finansieringsupplägg.
5875kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid!

Låt oss hjälpa dig.

Freddi Ramsell Försäljning
Direkt: 0768-18 18 03
freddi.ramsell@ewfritid.se