Kabe TMX 780 LXL

Kabe TMX 780 LXL (AC bodel+Solcell+5 bältade+EL-Markis+MB)

Fordonstyp:
Husbil-halvintegrerad
Märke:
Kabe
Modell:
TMX 780 LXL
Reg. nummer:
YTF09F
Fordonsår
2022
Totalvikt
4500 kg
Bäddar
5
Anläggning
Uppsala

1 549 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Airbag förare
  • Euro 6
  • Svensksåld

Beskrivning

Fantastiskt Erbjudande! Begagnad Kabe TMX 780 LXL Husbil på Mercedes-Chassi.

ENDAST 298 MIL på mätaren!

Drömmer du om att utforska världen på fyra hjul med stil och komfort? Då är detta erbjudandet för dig! Vi presenterar en högpresterande Kabe TMX 780 LXL husbil på ett tillförlitligt Mercedes-chassi som är redo att ta dig på spännande äventyr i bekvämlighet och lyx.

Kvalitetskomfort med AC i Bodeln

Oavsett om det är en het sommardag eller en sval höstkväll kan du njuta av optimal komfort i bodeln med den kraftfulla AC-enheten. Håll dig sval och bekväm även när temperaturen stiger utanför.

Med solcellspanelerna monterade på taket är du redo för oberoende äventyr. Njut av att vara självförsörjande med tillräckligt med energi för att driva dina enheter och hålla belysningen tänd, oavsett var dina resor tar dig.

Säker Körning för Hela Familjen med 5 Bältade Platser

Denna Kabe TMX 780 LXL är utrustad med fem bältade platser, vilket gör den idealisk för familjeäventyr. Ingen behöver lämnas utanför när hela familjen kan resa tillsammans och utforska världen i säkerhet och komfort.

Elegant EL-Markis för Utomhuslivet

Med den elektriska markisen kan du skapa en skuggig och bekväm plats utomhus för avkoppling och måltider. Njut av utomhuslivet fullt ut och skydda dig mot solen samtidigt som du njuter av den vackra omgivningen.

Denna Kabe TMX 780 LXL husbil är i utmärkt skick och väntar bara på att ta dig på ditt nästa äventyr. Kontakta oss idag för att lära dig mer eller boka en visning. Ge dig själv och din familj friheten att utforska världen i lyx och komfort med denna fantastiska husbil!

HIGHLIGHTS: Endast 298 mil, duogasol, Solcell, TV, 5:e bältesplats, Elmarkis m. belysning, Adaptiv farthållare, AC bodel, Utdragslåda kjolpaket.

Vi byter in er Husbil, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 11390 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Jonathan Bernsten Försäljning Ew-fritid

Låt oss hjälpa dig.

Jonathan Bernsten Försäljning
Direkt: 018-183157
jonathan.bernsten@ewfritid.se