Kabe TMX 780 LB

Kabe TMX 780 LB (Automat 180hk+Solcell+ALDE+Taksäng+Ugn+DUO)

Fordonstyp:
Husbil-halvintegrerad
Märke:
Kabe
Modell:
TMX 780 LB
Reg. nummer:
SOP55M
Fordonsår
2019
Totalvikt
4500 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

1 179 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Airbag förare
  • Euro 6
  • Svensksåld

Beskrivning

Letar du efter en husbil som kombinerar kraft, komfort och pålitlighet? Kabe TMX 780 LB är den perfekta lösningen för dig som vill utforska vägarna med stil och säkerhet. Denna premiumhusbil är utrustad med allt du behöver för att njuta av en bekväm och avkopplande resa, oavsett vart dina äventyr tar dig.

Nyckelfunktioner:

Automatväxlad 180 hk motor: Njut av en smidig och kraftfull körupplevelse med den automatväxlade 180 hk motorn. Perfekt för långa resor där du vill ha både kraft och enkel hantering.

Solcellspanel: Upplev friheten att resa utan att vara beroende av eluttag. Solcellspanelen laddar batterierna under dagen och ger dig den ström du behöver, även när du är långt från civilisationen.

ALDE-värmesystem: Håll dig varm och bekväm året runt med det effektiva ALDE-värmesystemet, vilket gör husbilen idealisk för både sommar- och vintercamping.

Taksäng: Extra sovplatser behövs? Den smarta taksängen ger dig ytterligare sovutrymme utan att ta upp plats under dagen, perfekt för familjer eller gäster.

Ugn: Tillaga dina favoriträtter även när du är på väg. Den inbyggda ugnen ger dig möjligheten att njuta av hemlagad mat var du än befinner dig.

DUO-kontroll till gasol: Med DUO-kontrollen kan du enkelt hantera dina gasoltankar och byta mellan dem utan att avbryta gasoltillförseln. Det ger dig trygghet och säkerhet, särskilt under längre resor.

Varför välja Kabe TMX 780 LB?

Kabe TMX 780 LB är synonymt med högsta kvalitet och lyxig komfort. Den är designad för dig som vill ha det bästa av två världar – kraftfull prestanda och en bekväm boendemiljö på vägen. Med sin robusta konstruktion och avancerade tekniska lösningar är denna husbil idealisk för alla typer av äventyr, från kortare weekendresor till långa expeditioner.

Perfekt för alla årstider och äventyr:

Oavsett om du planerar en sommartur till stranden eller en vinterresa till fjällen, kommer Kabe TMX 780 LB att vara din pålitliga respartner. Med sina genomtänkta funktioner och bekvämligheter får du allt du behöver för en bekväm och njutbar resa, oavsett väder och årstid.

Vi hjälper er med en trygg helhetskalkyl där vi kan erbjuda ett finansieringsupplägg från 8937kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid! Vi tar gärna emot inbyten. (husvagn, husbil och personbil)

Låt oss hjälpa dig.

Viktor Ahlbom Försäljning
Direkt: 018-183155
viktor.ahlbom@ewfritid.se