Kabe TM 880 LT

Kabe TM 880 LT (SÅLD)

Fordonstyp:
Husbil-halvintegrerad
Märke:
Kabe
Modell:
TM 880 LT
Reg. nummer:
NHJ669
Fordonsår
2013
Totalvikt
5000 kg
Bäddar
3
Anläggning
Uppsala

769 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • AC
  • Airbag förare
  • Airbag passagerare fram
  • Farthållare
  • Servostyrning
  • Svensksåld

Beskrivning

Upptäck Lyxen med KABE Travel Master 880 LT.

Drömmer du om att resa i stil och komfort längs vägarna? Denna enastående KABE Travel Master 880 LT är din nyckel till lyxiga äventyr och oförglömliga resor. Med sin eleganta design och imponerande utrustning kommer du att uppskatta varje ögonblick av din tid på vägen.

Utrustning:

AC bodel - Njut av behagliga temperaturer oavsett väderförhållanden med den integrerade luftkonditioneringen i bodelen. Du kan alltid skapa en bekväm miljö ombord, oavsett var du reser.

Solcell - Utforska avlägsna platser utan att offra bekvämligheten med den inbyggda solcellspanelen. Du kan njuta av energi och oberoende från elnätet, vilket gör din resa ännu mer fri och flexibel.

Aut 180hk 3,0L kamkedja - Upplev kraften och smidigheten hos den automatiska 180hk 3,0L motorn med kamkedja. Du får en pålitlig och effektiv prestanda, vilket gör varje körning till en ren njutning.

ALDE - Håll dig varm och bekväm även under kalla nätter med det avancerade värmesystemet från ALDE. Du kan njuta av jämn och effektiv värme i hela husbilen för en optimal komfort, dessutom med vattenburen golvvärme.

Ugn - Skapa läckra måltider var som helst med den praktiska ugnen ombord. Från enkla rätter till gourmetmåltider, du kan tillaga allt du önskar med lätthet och stil.

Långbäddar med badrummet längst bak - Njut av en avslappnad och bekväm sömn i de rymliga långbäddarna, med badrummet bekvämt placerat längst bak. Du får en perfekt kombination av privatliv och komfort för en god natts sömn.

Denna KABE Travel Master 880 LT är inte bara en husbil - det är din biljett till lyxiga äventyr och minnesvärda resor. Med sin högkvalitativa design och omfattande utrustning är den redo att ta dig på spännande resor och skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka din provtur. Upplev världen på dina villkor med KABE Travel Master 880 LT!

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 5875 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Jonathan Bernsten Försäljning Ew-fritid

Låt oss hjälpa dig.

Jonathan Bernsten Försäljning
Direkt: 018-183157
jonathan.bernsten@ewfritid.se