Kabe TM 740 LXL

Kabe TM 740 LXL (SÅLD)

Fordonstyp:
Husbil-halvintegrerad
Märke:
Kabe
Modell:
TM 740 LXL
Reg. nummer:
WCT067
Fordonsår
2012
Totalvikt
4250 kg
Bäddar
3
Anläggning
Uppsala

599 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • AC
  • Airbag passagerare fram
  • Farthållare
  • Svensksåld

Beskrivning

Upptäck Elegans och Komfort med Kabe Travel Master 740 LXL från 2012!

Drömmer du om att resa i stil och bekvämlighet? Då är denna Kabe Travel Master 740 LXL från 2012 den perfekta husbilen för dig! Med sin exklusiva utrustning och eleganta design tar denna husbil ditt resande till nya höjder.

Elegans och Lyx i Varje Detalj:

ALDE Värmesystem: Njut av överlägsen komfort oavsett väderförhållandena med det effektiva ALDE-värmesystemet. Varje resa blir en fröjd med behaglig värme och jämn temperatur i hela husbilen.
Dragkrok: Ta med dig allt du behöver på dina äventyr med den praktiska dragkroken. Perfekt för att dra släpvagnar, cykelställ eller andra utrustningar.

Läderklädsel: Njut av lyx och komfort med de eleganta lädersätena. Varje resa blir en behaglig upplevelse med sittplatser av högsta kvalitet.

Totalvikt 4250kg: Upplev ökad lastkapacitet och flexibilitet med den imponerande totalvikten på 4250kg. Ta med dig allt du behöver utan kompromisser.

Micro: Gör matlagningen till en bris med den praktiska mikrovågsugnen. Perfekt för snabba och enkla måltider även när du är ute på vägarna.

Utforska Världen med Förtroende:

Med sin pålitliga konstruktion och överlägsna prestanda är denna Kabe Travel Master 740 LXL från 2012 redo att ta dig till nya destinationer. Oavsett om du planerar långa resor genom landskapet eller korta weekendutflykter, är denna husbil din ultimata följeslagare.

Kontakta oss Idag för att Upptäcka Kabe Travel Master 740 LXL Själv!
Ta steget mot ditt nästa äventyr med denna imponerande Kabe Travel Master 740 LXL från 2012. Kontakta oss idag för mer information.

Din drömresa väntar på dig!

Vi byter in er Bil, Husvagn och/eller båt. Vi hjälper er med finansieringsupplägg.
Från 4625kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Jonathan Bernsten Försäljning Ew-fritid

Låt oss hjälpa dig.

Jonathan Bernsten Försäljning
Direkt: 018-183157
jonathan.bernsten@ewfritid.se