Kabe Royal 780 DGLE

Kabe Royal 780 DGLE (AC+ALDE+Långbädd+C-dammsugare+Dusch)

Fordonstyp:
Husvagn, 2-axl
Märke:
Kabe
Modell:
Royal 780 DGLE
Reg. nummer:
EJG24T
Fordonsår
2019
Totalvikt
2650 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

599 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Svensksåld

Beskrivning

Är du på jakt efter en husvagn som erbjuder lyx, bekvämlighet och enastående kvalitet? Då är Kabe Royal 780 DGLE det perfekta valet för dig! Denna premiumhusvagn är utrustad med allt du behöver för att resa med stil och komfort, oavsett var äventyret tar dig.

Nyckelfunktioner:

AC för optimal inomhuskomfort: Njut av ett svalt och behagligt klimat inomhus, även under varma sommardagar, tack vare den inbyggda luftkonditioneringen.

ALDE-värmesystem: Håll dig varm och bekväm året runt med det effektiva ALDE-värmesystemet, perfekt för kyliga kvällar och vintercamping.

Bekväma långbäddar: Sov gott på de rymliga långbäddarna, som ger extra komfort och plats för en god natts sömn, oavsett var du befinner dig.

Centraldammsugare: Håll din husvagn ren och fräsch med den praktiska centraldammsugaren. Enkelt och bekvämt, perfekt för att hålla ordning under dina resor.

Dusch: Njut av bekvämligheten med en inbyggd dusch i husvagnen, vilket ger dig friheten att fräscha upp dig när som helst, var som helst.

Varför välja Kabe Royal 780 DGLE?

Kabe är känt för sin oslagbara kvalitet och genomtänkta design, och Royal 780 DGLE är inget undantag. Med en lyxig och rymlig interiör, avancerad teknik och högkvalitativa material, erbjuder denna husvagn en campingupplevelse i toppklass. Den är idealisk för både korta weekendresor och längre äventyr, med alla bekvämligheter du kan önska dig.

Perfekt för den kräsna resenären:

Med Kabe Royal 780 DGLE får du mer än bara en husvagn – du får ett lyxigt hem på hjul. Oavsett om du reser ensam, med familj eller vänner, kommer denna husvagn att ge dig en bekväm och avkopplande upplevelse, varje gång.

Alla bilder via länken här: https://www.bytbil.com/uppsala-lan/husvagn-royal-780-dgle-ac-plus-alde-plus-langbadd-plus-c-dammsugare-plus-dusch-11406-17907124

Vi hjälper er med en trygg helhetskalkyl där vi kan erbjuda ett finansieringsupplägg från 4404kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid! Vi tar gärna emot inbyten. (husvagn, husbil och personbil)

Låt oss hjälpa dig.

Viktor Ahlbom Försäljning
Direkt: 018-183155
viktor.ahlbom@ewfritid.se