Kabe Royal 630 GLE KS

Kabe Royal 630 GLE KS (Förtält+Mover+Markis+Cityvatten+ALDE)

Fordonstyp:
Husvagn, 1-axl
Märke:
Kabe
Modell:
Royal 630 GLE KS
Reg. nummer:
YNO489
Fordonsår
2022
Totalvikt
2000 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

629 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Svensksåld

Beskrivning

Drömmer du om lyxiga och bekväma campingresor? Denna imponerande Kabe Royal 630 GLE KS är den perfekta husvagnen för dig. Med sin exceptionella kvalitet och omfattande utrustning erbjuder den enastående komfort och funktionalitet för alla dina äventyr på vägarna.

Extrautrustning:

Mover - Njut av enkel manövrering och parkering med den praktiska movern. Du kan enkelt manövrera din husvagn på trånga platser utan besvär.

Förtält - Skapa extra utrymme och skydd utomhus med det rymliga förtältet. Perfekt för att njuta av utomhusmiljön och för att skapa en mysig utomhusyta för familjemiddagar eller avkopplande kvällar.

Cityvatten - Dra nytta av bekvämligheten med cityvattenanslutning för enkel påfyllning av vattenförrådet när du är ansluten till en vattenkälla.

Denna Kabe Royal 630 GLE KS är mer än bara en husvagn - den är din biljett till lyxiga campingupplevelser och oförglömliga äventyr. Med sin höga kvalitet och omfattande extrautrustning är den redo att ta dig på spännande resor och skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka din provtur. Upplev världen på dina villkor med Kabe Royal 630 GLE KS!

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 4325kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Anton Svahn säljare av husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Anton Svahn Försäljning
Direkt: 018-183151
anton.svahn@ewfritid.se