Kabe Royal 600 GLE B16 KS

Kabe Royal 600 GLE B16 KS (ALDE+Solcell+Ugn+Micro+Queen-Bed)

Fordonstyp:
Husvagn, 1-axl
Märke:
Kabe
Modell:
Royal 600 GLE B16 KS
Reg. nummer:
CYW698
Fordonsår
2017
Totalvikt
2000 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

429 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Svensksåld

Beskrivning

Upptäck Elegansen med Kabe Royal 600 GLE KS med Queens-bed!

Drömmer du om en lyxig husvagn som kombinerar komfort med stil? Denna fantastiska Kabe Royal 600 GLE KS är inte bara en husvagn - det är din biljett till lyxiga äventyr och avkopplande resor. Med sin sofistikerade design och imponerande utrustning kommer du att njuta av varje stund på vägen.

Utrustning:

ALDE - Njut av optimal komfort i alla väderförhållanden med det avancerade värmesystemet från ALDE. Du kan hålla dig varm och bekväm under kyliga kvällar, vilket gör din resa ännu mer njutbar.

Solcell - Utforska avlägsna platser utan att kompromissa med bekvämligheten tack vare den inbyggda solcellspanelen. Du har tillgång till obegränsad energi, vilket gör din resa mer flexibel och oberoende.

Ugn och Micro - Skapa läckra måltider var som helst med den praktiska ugnen och mikrovågsugnen ombord. Du kan tillaga allt från enkla rätter till gourmetmåltider med lätthet och stil.

Central-dammsugare - Håll din husvagn ren och fräsch med den inbyggda centraldammsugaren. Du kan enkelt rengöra golven och hålla interiören i toppskick under hela din resa.

Vattenburen golvvärme - Njut av en mysig och behaglig atmosfär i din husvagn med den vattenburna golvvärmen. Du kan hålla dig varm och bekväm även under kalla nätter, vilket gör din vistelse ännu mer avslappnad.

Denna Kabe Royal 600 GLE KS är inte bara en husvagn - det är din oas på vägen. Med sin högkvalitativa design och omfattande utrustning är den redo att ta dig på spännande äventyr och skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka din provtur. Upplev världen på dina villkor med Kabe Royal 600 GLE KS!

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 2954 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Jonathan Bernsten Försäljning Ew-fritid

Låt oss hjälpa dig.

Jonathan Bernsten Försäljning
Direkt: 018-183157
jonathan.bernsten@ewfritid.se