Kabe Royal 560 GLE KS

Kabe Royal 560 GLE KS (ALDE+Solcell+Centraldammsugare+Ugn)

Fordonstyp:
Husvagn, 1-axl
Märke:
Kabe
Modell:
Royal 560 GLE KS
Reg. nummer:
OFH147
Fordonsår
2020
Totalvikt
1800 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

429 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Svensksåld

Beskrivning

Upplev Komfort och Elegans med Kabe Royal 560 GLE KS!

Drömmer du om lyxiga campingresor och bekväma vistelser på vägarna? Denna fantastiska Kabe Royal 560 GLE KS är den perfekta husvagnen för dig och din familj. Med sin exklusiva design och omfattande utrustning kommer den att göra varje resa till en minnesvärd upplevelse.

Utrustning:

ALDE - Njut av en jämn och behaglig temperatur i hela husvagnen med det avancerade värmesystemet från ALDE. Du får en lyxig komfort oavsett årstid eller väderförhållanden.

Solcell - Utforska avlägsna platser utan att förlora bekvämligheten med den inbyggda solcellspanelen. Du har tillgång till energi, vilket gör din resa mer flexibel.

Centraldammsugare - Håll din husvagn ren och fräsch med den praktiska centraldammsugaren. Du kan enkelt rengöra alla ytor utan krångel eller besvär.

Ugn - Skapa läckra måltider och bakverk var som helst med den inbyggda ugnen. Du kan tillaga alla dina favoriträtter med precision och kvalitet, precis som hemma.

Långbäddar - Få en god natts sömn varje natt i de bekväma långbäddarna ombord. Du får gott om utrymme och komfort för en avslappnad och återhämtande vistelse.

Denna Kabe Royal 560 GLE KS är mer än bara en husvagn - den är din biljett till lyxiga äventyr och minnesvärda stunder med familjen. Med sin överlägsna komfort och omfattande utrustning är den redo att ta dig på spännande resor och skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka din provtur. Upplev världen på dina villkor med Kabe Royal 560 GLE KS!

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 3154 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Anton Svahn säljare av husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Anton Svahn Försäljning
Direkt: 018-183151
anton.svahn@ewfritid.se