Kabe Imperial 780 TDL KS E8

Kabe Imperial 780 TDL KS E8 (Cinderella+Markis+AC+Mover+Solcell)

Fordonstyp:
Husvagn, 2-axl
Märke:
Kabe
Modell:
Imperial 780 TDL KS E8
Reg. nummer:
YXG20R
Fordonsår
2022
Totalvikt
2650 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

899 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

 • Svensksåld
 • ALDE - vattenburen centralvärme
 • Fullbredd
 • Färskvattentank - frysskyddad
 • Varmvatten
 • Elpatron 230V
 • Centraldammsugare
 • Golvvärme - vattenburen
 • AC
 • Gasolugn
 • Gasolspis

Beskrivning

Upplev Lyx och Komfort med Kabe Imperial 780 TDL KS E8!

Drömmer du om lyxiga och bekväma campingresor med familjen? Denna imponerande Kabe Imperial 780 TDL KS E8 är den perfekta husvagnen för dig. Med sin höga kvalitet och omfattande utrustning erbjuder den enastående komfort och funktionalitet för alla dina äventyr på vägarna.

Utrustning:

Cinderella - Njut av bekväma och miljövänliga toalettstunder med den innovativa Cinderella förbränningstoaletten. Du får en hygienisk och luktfri lösning som är perfekt för långa resor.

Markis - Skapa en skuggig och avslappnad utomhusmiljö var som helst med den praktiska markisen. Perfekt för att njuta av soliga dagar eller för att skydda dig mot lättare regnskurar.

AC - Njut av behaglig svalka även under varma dagar med den integrerade luftkonditioneringen. Du kan alltid skapa en bekväm inomhusmiljö ombord, oavsett utomhustemperaturen.

Mover - Njut av enkel manövrering och parkering med den praktiska movern. Du kan enkelt flytta husvagnen till önskad plats utan krångel eller besvär.

Solcell - Utforska avlägsna platser utan att offra bekvämligheten med den inbyggda solcellspanelen. Du har tillgång till energi, vilket gör din resa mer flexibel och oberoende.

Denna Kabe Imperial 780 TDL KS E8 är mer än bara en husvagn - den är din biljett till lyxiga campingupplevelser och oförglömliga äventyr. Med sin höga kvalitet och omfattande utrustning är den redo att ta dig på spännande resor och skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka din provtur. Upplev världen på dina villkor med Kabe Imperial 780 TDL KS E8!

Denna husvagn är utrustad med: Box-Markis, AC, Solcell, Mover x4, Central-dammsugare, Stora vattentanken på 70L, Cykelställ fram.

Alla bilder via länken här: https://www.bytbil.com/uppsala-lan/husvagn-imperial-780-tdl-ks-e8-cinderella-plus-markis-plus-ac-plus-mover-plus-solcell-11406-17696166

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 6610 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Andreas Burlin säljare husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Andreas Burlin Försäljning
Direkt: 018-183184
andreas.burlin@ewfritid.se