Kabe Imperial 780 TDL FK KS

Kabe Imperial 780 TDL FK KS (AC+Solcell+ALDE+C-Dammsugare+Ugn)

Fordonstyp:
Husvagn, 2-axl
Märke:
Kabe
Modell:
Imperial 780 TDL FK KS
Reg. nummer:
XUH29P
Fordonsår
2021
Totalvikt
2650 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

699 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Svensksåld

Beskrivning

Drömmer du om att resa med högsta komfort och stil? Upptäck Kabe Imperial 780 TDL FK KS, en lyxhusvagn som kombinerar elegans, avancerad teknik och toppmodern utrustning för att ge dig en förstklassig reseupplevelse. Denna husvagn är perfekt för dig som vill ha det bästa av det bästa!

Specifikationer och Utrustning:

Luftkonditionering (AC): Håll en behaglig temperatur i husvagnen, oavsett väder. Perfekt för både heta sommardagar och varma nätter.

Solcellspanel: Res mer hållbart och med större självständighet tack vare solcellspanelen som håller dina batterier laddade och energikostnaderna nere.

ALDE Värmesystem: Njut av optimal komfort året runt med det effektiva och pålitliga ALDE värmesystemet som garanterar en jämn och behaglig temperatur inomhus.

Centraldammsugare: Håll husvagnen ren och fräsch enkelt med den inbyggda centraldammsugaren. Perfekt för längre resor och familjesemestrar.

Ugn: Laga utsökta måltider med den inbyggda ugnen. Idealisk för hemmakockar som vill ha alla bekvämligheter från sitt eget kök även på resan.

Frontkök: Det välutrustade frontköket ger gott om arbetsyta och förvaring, vilket gör matlagningen till ett nöje var du än befinner dig.

Tvärställd Queens-bed: Sov som en kung eller drottning på den tvärställda Queens-bädden som erbjuder överlägsen komfort och gott om utrymme för en god natts sömn.

Badrum längst bak: Det rymliga badrummet längst bak i husvagnen erbjuder en privat och bekväm plats för att fräscha upp sig, komplett med dusch och toalett.

Varför välja Kabe Imperial 780 TDL FK KS?

Ultimat Komfort och Lyx: Med toppmodern utrustning och exklusiv inredning får du en husvagn som erbjuder maximal komfort och en känsla av lyx.
Avancerad Teknik och Funktionalitet: Utrustad med den senaste tekniken för att göra din resa säker, bekväm och njutbar.
Pålitlighet och Kvalitet: Kabe är känd för sin höga byggkvalitet och pålitlighet, vilket garanterar att din husvagn kommer att vara en trogen följeslagare på alla dina äventyr.
Denna Kabe Imperial 780 TDL FK KS är det perfekta valet för dig som vill ha en lyxig och bekväm husvagn för alla dina resor. Missa inte chansen att äga denna fantastiska husvagn och skapa oförglömliga minnen!

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 4995 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!

Andreas Burlin säljare husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Andreas Burlin Försäljning
Direkt: 018-183184
andreas.burlin@ewfritid.se