Kabe Estate 660 DGDL KS

Kabe Estate 660 DGDL KS (Barnkammare+AC+Mover+ALDE+Micro)

Fordonstyp:
Husvagn, 1-axl
Märke:
Kabe
Modell:
Estate 660 DGDL KS
Reg. nummer:
PKJ34U
Fordonsår
2022
Totalvikt
2000 kg
Bäddar
6
Anläggning
Uppsala

549 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Svensksåld

Beskrivning

Upptäck Kabe Estate 660 DGDL – Ditt Drömhus på Hjul!

När det handlar om komfort, lyx och funktionalitet, står Kabe Estate 660 DGDL i en klass för sig. Denna husvagn är designad för dig som inte kompromissar med kvalitet och som vill ha det bästa både på vägarna och på campingplatsen. Här är varför Kabe Estate 660 DGDL är det perfekta valet för ditt nästa äventyr:

Elegant Design och Högklassig Interiör
Kabe Estate 660 DGDL imponerar redan vid första ögonkastet. Med sin strömlinjeformade exteriör och moderna, skandinaviska design är detta en husbil som drar blickarna till sig. Insidan bjuder på en rymlig och ljus atmosfär med smakfulla inredningsdetaljer och material av högsta kvalitet. De ergonomiska möblerna och det genomtänkta köket gör varje måltid till en njutning, oavsett var du befinner dig.

Oöverträffad Komfort och Bekvämlighet
Sovutrymmena i Kabe Estate 660 DGDL är utformade för maximal komfort. Med bekväma sängar och en smart layout som ger både integritet och utrymme, vaknar du alltid utvilad och redo för dagens äventyr. Den välutrustade badrummet med dusch och toalett ger dig alla bekvämligheter du behöver, precis som hemma.

Avancerad Teknik och Funktionalitet
Denna husvagn är utrustad med den senaste tekniken för att göra din resa så bekväm och säker som möjligt. Klimatanläggningen och det effektiva värmesystemet ser till att du har det behagligt året runt, oavsett väder.

Flexibilitet och Frihet
Med Kabe Estate 660 DGDL har du friheten att utforska världen på dina egna villkor. Den generösa förvaringsutrymmena gör det enkelt att ta med allt du behöver för långa resor, medan de smarta lösningarna och den robusta konstruktionen gör att du kan njuta av både stadsliv och vildmark utan att missa något.

Investera i Din Framtida Livsstil
Att välja en Kabe Estate 660 DGDL är att investera i en livsstil av frihet, äventyr och komfort. Denna husvagn är inte bara ett transportmedel, utan ett hem på hjul som ger dig möjligheten att upptäcka nya platser och skapa oförglömliga minnen med familj och vänner.

Kabe Estate 660 DGDL – där varje resa blir ett lyxigt äventyr.

Välkommen att uppleva skillnaden och ta första steget mot dina drömmars resor idag!

Låt oss hjälpa dig.

Viktor Ahlbom Försäljning
Direkt: 018-183155
viktor.ahlbom@ewfritid.se