Kabe Classic 660 GDL KS

Kabe Classic 660 GDL KS (Förtält+ALDE+AC+Barnkammare+Micro)

Fordonstyp:
Husvagn, 1-axl
Märke:
Kabe
Modell:
Classic 660 GDL KS
Reg. nummer:
MZB94B
Fordonsår
2019
Totalvikt
2000 kg
Bäddar
7
Anläggning
Uppsala

449 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Svensksåld

Beskrivning

Är du på jakt efter en rymlig och välutrustad husvagn som erbjuder både komfort och funktionalitet för hela familjen? Kabe Classic 660 GDL är det ultimata valet för dig som vill ha en pålitlig och lyxig husvagn för alla dina äventyr. Med sina smarta lösningar och kvalitetsutrustning är denna husvagn redo att följa med dig och familjen på nya minnesvärda resor.

Nyckelfunktioner:

Förtält: Utöka din boendeyta med det medföljande förtältet, perfekt för att skapa ett extra utrymme för umgänge, matlagning eller förvaring under campingsemestern. Ett måste för att maximera din campingupplevelse.

ALDE-värmesystem: Njut av en varm och mysig husvagn året runt med det pålitliga ALDE-värmesystemet. Oavsett om det är sommar eller vinter, håller ALDE dig varm och bekväm.

AC: Håll en behaglig temperatur inomhus under varma dagar med den inbyggda luftkonditioneringen. Perfekt för att slappna av och njuta av semestern, även när temperaturen stiger utanför.

Barnkammare: Med den praktiska barnkammaren som har tvåvåningssängar får barnen en egen plats att sova och leka, vilket ger både dem och dig det utrymme ni behöver för en avkopplande semester.

Mikrovågsugn: Snabb och enkel matlagning med den inbyggda mikrovågsugnen. Perfekt för att värma upp måltider eller laga något snabbt när du är på språng.

Varför välja Kabe Classic 660 GDL?

Kabe Classic 660 GDL är känd för sin pålitliga kvalitet och genomtänkta design, vilket gör den till en av de bästa familjehusvagnarna på marknaden. Den är byggd för att möta alla dina behov på vägen, med ett starkt fokus på komfort och funktionalitet. Perfekt för familjer som söker en bekväm och rymlig husvagn med alla moderna bekvämligheter.

Perfekt för familjecamping:

Denna husvagn är designad för att ge dig och din familj en oförglömlig campingupplevelse. Med sin rymliga layout och familjevänliga funktioner kan ni njuta av både korta och långa resor i full komfort.

Vi hjälper er med en trygg helhetskalkyl där vi kan erbjuda ett finansieringsupplägg från 3302kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid! Vi tar gärna emot inbyten. (husvagn, husbil och personbil)

Låt oss hjälpa dig.

Freddi Ramsell Försäljning
Direkt: 0768-18 18 03
freddi.ramsell@ewfritid.se