Hobby 560 Kmfe De Luxe

Hobby 560 Kmfe De Luxe (Barnkammare+Markis+ALDE+Micro+6 bädd)

Fordonstyp:
Husvagn, 1-axl
Märke:
Hobby
Modell:
560 Kmfe De Luxe
Reg. nummer:
NFK74E
Fordonsår
2021
Totalvikt
1800 kg
Bäddar
6
Anläggning
Uppsala

329 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Husvagn

Beskrivning

Upplev Komfort och Äventyr med Hobby 560 Kmfe De Luxe!

Drömmer du om familjeäventyr på vägarna? Denna imponerande Hobby 560 Kmfe De Luxe är din perfekta följeslagare för resor och campingupplevelser. Med sin rymliga design och omfattande utrustning kommer du att njuta av varje ögonblick av din tid i denna husvagn.

Utrustning:

Barnkammare - Skapa minnen som varar livet ut för dina barn i den bekväma och mysiga barnkammaren. Det är den perfekta platsen för dem att koppla av och ha roligt under hela resan.

Markis - Skapa en skuggig och bekväm utomhusyta var du än stannar med den praktiska markisen. Perfekt för att njuta av måltider utomhus eller bara koppla av i skuggan under soliga dagar.

ALDE - Håll dig varm och bekväm även under kalla nätter med det effektiva värmesystemet från ALDE. Du får en jämn och behaglig temperatur i hela husvagnen för en optimal komfort.

Micro - Skapa läckra måltider var som helst med den praktiska mikrovågsugnen ombord. Perfekt för snabba snacks eller enkla tillagningar under dina resor.

6 bäddar - Med plats för upp till sex personer, erbjuder denna Hobby 560 Kmfe De Luxe gott om sovplatser för hela familjen eller dina vänner. Du kan njuta av en bekväm och avkopplande sömn varje natt.

Cykelställ - Ta med dig dina cyklar och utforska omgivningarna med det praktiska cykelstället. Du kan enkelt transportera dina cyklar och upptäcka nya platser på två hjul.

Denna Hobby 560 Kmfe De Luxe är mer än bara en husvagn - den är din biljett till äventyr och familjeminne. Med sin pålitliga prestanda och omfattande utrustning är den redo att ta dig på spännande resor och skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka din provtur. Upplev världen på dina villkor med Hobby 560 Kmfe De Luxe!

Vi byter in er Husbil, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 2419 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Anton Svahn säljare av husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Anton Svahn Försäljning
Direkt: 018-183151
anton.svahn@ewfritid.se