Frankia Compact Class

Frankia Compact Class (SÅLD)

Fordonstyp:
Husbil-integrerad
Märke:
Frankia
Modell:
Compact Class
Reg. nummer:
UGL056
Fordonsår
2004
Totalvikt
3500 kg
Bäddar
3
Anläggning
Uppsala

299 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Svensksåld

Beskrivning

Upptäck Friheten med Frankia Compact Class 2004!

Drömmer du om att utforska vägarna och skapa minnen som varar livet ut? Denna underbara begagnade Frankia Compact Class husbil från 2004 erbjuder dig den perfekta kombinationen av komfort och äventyr. Med sin pålitliga design och imponerande utrustning är det här din biljett till frihetens väg.

Utrustning:

Solcell - Njut av energi med den inbyggda solcellspanelen.

Ugn - Skapa läckra måltider var som helst med den praktiska ugnen ombord. Från enkla snacks till gourmetmåltider, du kan tillaga allt du önskar med lätthet och bekvämlighet.

Taksäng - Sov under stjärnorna eller ge barnen en spännande sovplats i husbilens bekväma taksäng. Den perfekta lösningen för att maximera utrymmet och ge alla i familjen en bekväm plats att vila.

Badrum bak - Fullt utrustat badrum bak gör att du kan fräscha upp dig närhelst du behöver det. Du behöver inte längre vara beroende av campingplatsernas faciliteter - allt du behöver finns ombord.

B-körkort - Den här husbilen kan köras med ett B-körkort, vilket gör den till ett bekvämt val för många förare utan behov av extra körkortsklass.

Denna Frankia Compact Class 2004 är inte bara en husbil - det är ditt hem på vägarna. Med sin gedigna konstruktion, pålitliga prestanda och omfattande utrustning är den redo att ta dig på äventyr världen över. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka din provtur. Välkommen till ett liv i frihet och äventyr!

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 2199 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Andreas Burlin säljare husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Andreas Burlin Försäljning
Direkt: 018-183184
andreas.burlin@ewfritid.se