Frankia 840 FD Exklusive

Frankia 840 FD Exklusive (Automat+3,0L+ALDE+Solcell+Ugn)

Fordonstyp:
Husbil-integrerad
Märke:
Frankia
Modell:
840 FD Exklusive
Reg. nummer:
TEH469
Fordonsår
2016
Totalvikt
5000 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

1 099 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Farthållare
  • Reservhjul
  • Servostyrning
  • Sidoairbags
  • Svensksåld
  • USB-uttag

Beskrivning

Upptäck Lyxen och Komforten med Frankia 840 FD Exklusive!

Drömmer du om att äga en husbil som kombinerar prestanda, komfort och stil på ett elegant sätt? Denna imponerande Frankia 840 FD Exklusive är din biljett till lyxiga äventyr och minnesvärda resor. Med sin exklusiva design och omfattande utrustning kommer den att göra varje resa till en upplevelse av första klass.

Utrustning:

ALDE - Njut av en jämn och behaglig temperatur i hela husbilen med det avancerade värmesystemet från ALDE. Du får en lyxig komfort oavsett årstid eller väderförhållanden.

Automat - Upplev en smidig och bekväm körupplevelse med den automatiska växellådan. Du får en jämn och effektiv körning under hela din resa, vilket gör det enkelt att fokusera på äventyren längs vägen.

Solcell - Utforska avlägsna platser utan att offra bekvämligheten med den inbyggda solcellspanelen. Du har tillgång till obegränsad energi, vilket gör din resa mer flexibel och oberoende.

Ugn - Skapa läckra måltider var som helst med den inbyggda ugnen. Du kan tillaga alla dina favoriträtter med precision och kvalitet, precis som hemma.

Denna Frankia 840 FD Exklusive är inte bara en husbil - den är din egen lyxiga oas på vägarna. Med sin överlägsna komfort och omfattande utrustning är den redo att ta dig på spännande resor och skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka din provtur. Upplev världen på dina villkor med Frankia 840 FD Exklusive!

Låt oss hjälpa dig.

Viktor Ahlbom Försäljning
Direkt: 018-183155
viktor.ahlbom@ewfritid.se