Dethleffs Trend T 7057 EB

Dethleffs Trend T 7057 EB (NYA-Trend+Taksäng+Automat+EL-patron)

Fordonstyp:
Husbil-halvintegrerad
Märke:
Dethleffs
Modell:
Trend T 7057 EB
Reg. nummer:
QQR080
Fordonsår
2024
Totalvikt
3850 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

1 229 000 kr

Ring oss Maila oss

Beskrivning

Drömmer du om att utforska världen på vägarna med stil, komfort och bekvämlighet? Då är Dethleffs Trend 7057 EB den perfekta husbilen för dig! Med sin imponerande design, innovativa funktioner och överlägsna prestanda kommer denna husbil att ta din campingupplevelse till nya höjder.

Varför ska du välja Dethleffs Trend 7057 EB?

Elegant Design och Kvalitet: Den slående exteriören och den välgjorda interiören är bara början på vad som gör Dethleffs Trend 7057 EB så speciell. Varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda både stil och hållbarhet, så du kan njuta av din husbil i många år framöver.

Rymlig och Komfortabel Bodel: Med sin generösa planlösning och smarta användning av utrymme erbjuder Dethleffs Trend 7057 EB en bodel som är perfekt för avkoppling och underhållning. Oavsett om du vill laga en god måltid i det fullt utrustade köket, koppla av i den bekväma loungen eller njuta av en god natts sömn i den rymliga sängen, kommer du alltid att känna dig hemma.

Säkerhet och Tillförlitlighet: Med sin robusta konstruktion och avancerade säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg och säker på vägarna med Dethleffs Trend 7057 EB. Oavsett om du reser långt eller kort, kommer denna husbil att ge dig en smidig och bekymmersfri körupplevelse varje gång.

Länk här för att se reportage och test:
https://alltomhusbilen.se/dethleffs-trend-t-7057-eb/
https://youtu.be/Wtsh6pfFgFg

Vi byter in er Bil, Husvagn och/eller båt. Vi hjälper er med finansieringsupplägg.
8937kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Låt oss hjälpa dig.

Freddi Ramsell Försäljning
Direkt: 0768-18 18 03
freddi.ramsell@ewfritid.se