Dethleffs Trend I 7017 EB

Dethleffs Trend I 7017 EB (Automat+Långbädd+Taksäng+EL-Patron)

Fordonstyp:
Husbil-integrerad
Märke:
Dethleffs
Modell:
Trend I 7017 EB
Reg. nummer:
QQU407
Fordonsår
2022
Totalvikt
4250 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

1 199 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Kassettmarkis Omnistor 5
  • 5 m

Beskrivning

Utforska Världen i Elegans med Dethleffs Trend I 7017 EB!

Välkommen till en ny era av resande med Dethleffs Trend I 7017 EB - en husbil som kombinerar stil, komfort och innovation på ett sätt som kommer att ta dina äventyr till nya höjder. Varje detalj är utformad för att göra din resa minnesvärd och problemfri.

Tekniska Finesser:

Automatlåda: Njut av en smidig och avslappnad körupplevelse med den automatiska växellådan. Varje väg blir en njutning när du tar kontroll över vägen med lätthet.

Långbäddar: Sovkomfort är avgörande för varje resa. Dethleffs Trend I 7017 EB erbjuder bekväma långbäddar som ger dig en god natts sömn så att du är redo för nya äventyr varje dag.

Taksäng: Maximera utrymmet och ge extra sovplatser med den praktiska taksängen. Perfekt för familjer eller vänner som vill dela resan med dig.

EL-Patron: Ge dig själv flexibiliteten att ansluta till el när det behövs. Med EL-patronen är du redo att stanna var som helst och fortfarande njuta av alla bekvämligheter.

Elegant Design:
Dethleffs Trend I 7017 EB är inte bara en husbil, det är en statement av stil. Den moderna designen och det genomtänkta utrymmet skapar en atmosfär där varje ögonblick blir en del av en lyxig resa.

Äventyr i Fokus:
Oavsett om du utforskar avlägsna landskap eller stannar vid pittoreska platser, är Dethleffs Trend I 7017 EB din trogna följeslagare. Varje resa blir en chans att omfamna äventyret och skapa livslånga minnen.

Ta kontroll över dina resor och lyft dem till en ny nivå av komfort och stil med Dethleffs Trend I 7017 EB. Kontakta oss idag för att uppleva denna fantastiska husbil och upptäck varför den är det självklara valet för resenärer som söker det bästa inom moderna husbilar!

Denna husbil är extrautrustad med: Aluminiumsfälgar Fiat 16"Ingår i Trend for Sweden, 9-växel Wandler-automatväxellåda, Backkamera (dubbelkamera), Elektrisk golvuppvärmning (delvis)Ingår i Trend for Sweden, Spillvattentank isolerad Ingår i Trend for Sweden, Chassi paketIngår i Trend for Sweden, Family paketIngår i Trend for Sweden, Digital kontrollpanel till luftburen värme.

Vi byter in er Husbil, Husvagn och/eller båt. Vi hjälper er med finansieringsupplägg.
8979kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Jonathan Bernsten Försäljning Ew-fritid

Låt oss hjälpa dig.

Jonathan Bernsten Försäljning
Direkt: 018-183157
jonathan.bernsten@ewfritid.se