Dethleffs Pulse Classic 7051

Dethleffs Pulse Classic 7051 (Automat 160hk+ALDE+Taksäng+Ugn)

Fordonstyp:
Husbil-halvintegrerad
Märke:
Dethleffs
Modell:
Pulse Classic 7051
Reg. nummer:
QQY256
Fordonsår
2023
Totalvikt
4400 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

1 349 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Husvagn

Beskrivning

Utforska Världen i Stil med Dethleffs Pulse Classic 90!

Välkommen till en ny era av äventyr och komfort på vägarna! Denna helt nya Dethleffs Pulse Classic 90 är en symbol för stil, prestanda och bekvämlighet. Med sin moderna design och imponerande utrustning är detta din biljett till en resa full av minnen och upplevelser.

Utrustning:

Automat 160hk - Upplev en smidig och kraftfull körupplevelse med den automatiska 160hk-motorn. Du får en pålitlig och effektiv prestanda, vilket gör varje körning till en ren njutning.

ALDE - Håll dig varm och bekväm även under kalla nätter med det avancerade värmesystemet från ALDE. Du får en jämn och effektiv värme i hela husbilen för en optimal komfort.

Taksäng - Skapa extra sovutrymme eller en mysig plats för barnen med den praktiska taksängen. Det är den perfekta lösningen för att maximera utrymmet och ge alla i familjen en bekväm plats att vila.

Ugn - Skapa läckra måltider var som helst med den praktiska ugnen ombord. Från enkla rätter till gourmetmåltider, du kan tillaga allt du önskar med lätthet och stil.

Denna Dethleffs Pulse Classic 90 är mer än bara en husbil - den är din portal till frihet och äventyr. Med sin pålitliga prestanda och omfattande utrustning är den redo att ta dig på spännande resor och skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka din provtur. Upplev världen på dina villkor med Dethleffs Pulse Classic 90!

Vi byter in er Husbil, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 9217 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!

Låt oss hjälpa dig.

Freddi Ramsell Försäljning
Direkt: 0768-18 18 03
freddi.ramsell@ewfritid.se