Dethleffs Esprit I 7150-2 EBL - Master Class 2

Dethleffs Esprit I 7150-2 EBL - Master Class 2 (ALDE+Aut180hk)

Fordonstyp:
Husbil-integrerad
Märke:
Dethleffs
Modell:
Esprit I 7150-2 EBL - Master Class 2
Reg. nummer:
QQU395
Fordonsår
2023
Totalvikt
4500 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

1 999 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

 • Elektrisk rullgardin
 • vindruta
 • Formsydda golvmattor
 • Keramik-toalett
 • Extra fäste till TV
 • Top View 360° kamera
 • Värmeväxlare
 • Takmonterad AC
 • Brandvarnare
 • Light Moments
 • Esprit GT paket "Grey".

Beskrivning

Upptäck Lyxen med Dethleffs Esprit I 7150-2 EBL - Master Class 2!

Välkommen till en värld av förstklassig komfort och exklusiv design med Dethleffs Esprit I 7150-2 EBL - Master Class 2. Denna lyxiga husbil sätter standarden för resande med en kombination av elegans och innovativa funktioner.

Elegant Design:
Dethleffs Esprit I 7150-2 EBL imponerar omedelbart med sin sofistikerade design och exklusiva detaljer. Varje linje och yta är noggrant utformad för att skapa en visuell aptitretare som återspeglar klass och stil.

Tekniska Finesser:

Master Class 2: Upplev resande av högsta kvalitet med Dethleffs Esprit I 7150-2 EBL. Master Class 2-utrustningen lyfter din resa till en ny nivå av lyx och funktionalitet.

Exklusiva Långbäddar: Njut av en god natts sömn på de exklusiva långbäddarna, där varje ögonblick av vila blir en ren fröjd. Vakna upp utvilad och redo för nya äventyr varje dag.

Panoramafönster: Omfamna omgivningarna med de stora panoramafönstren som ger en fantastisk utsikt. Varje plats du stannar på blir en del av din personliga vy.

Markis: Skapa en elegant utomhusmiljö med den automatiska markisen. Perfekt för avkopplande stunder i skuggan eller för att understryka dina speciella ögonblick utomhus.

Lyx och Äventyr:
Dethleffs Esprit I 7150-2 EBL är inte bara en husbil; den är en upplevelse. Varje resa blir en möjlighet att uppleva lyx och äventyr på ett sätt som är unikt för dig.

Upplev den ultimata husbilsupplevelsen med Dethleffs Esprit I 7150-2 EBL - Master Class 2. Kontakta oss idag för att boka din provkörning och ta steget mot en resa fylld av komfort, elegans och minnen för livet!

Denna husbil är extrautrustad med: Aluminiumsfälgar Dethleffs 16"Ingår i pris för Master Class i Sverige, Pilot-luftsvängstolar från SKA, Kassettmarkis Omnistor 5 m, Vattenburen värme med varmvattenpanna, automatisk avtappningsventil och avstängningsventil för sovrummet, Vattenburen värme i förarhytt, Utvändig dusch varm/kall vatten i bakre garaget, Gasoluttag utvändigt (30 mbar), Larm (till dörrar med centrallåsning)

Vi byter in er Husbil, Husvagn och/eller båt. Vi hjälper er med finansieringsupplägg.
16987Kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid!

Låt oss hjälpa dig.

Freddi Ramsell Försäljning
Direkt: 0768-18 18 03
freddi.ramsell@ewfritid.se