Carthago Chic E-line 51 Linerclass

Carthago Chic E-line 51 Linerclass (AC bodel+Solcell+ALDE)

Fordonstyp:
Husbil-integrerad
Märke:
Carthago
Modell:
Chic E-line 51 Linerclass
Reg. nummer:
TBU292
Fordonsår
2017
Totalvikt
5400 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

1 349 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Euro 6
  • Fartbegränsare
  • Servostyrning
  • Sidoairbags
  • Svensksåld
  • USB-uttag

Beskrivning

Utforska Världen med Elegans och Komfort i Carthago Chic E-line 51 Linerclass!

Drömmer du om lyxiga och bekväma resor på vägarna? Denna imponerande Carthago Chic E-line 51 Linerclass är den perfekta husbilen för dig och din familj. Med sin exklusiva design och omfattande utrustning erbjuder den enastående komfort och stil för alla dina äventyr.

Utrustning:

AC bodel - Njut av behaglig svalka även under varma dagar med den integrerade luftkonditioneringen i bodelen. Du kan alltid skapa en bekväm atmosfär ombord, oavsett väderförhållanden.

Solcell - Utforska avlägsna platser utan att offra bekvämligheten med den inbyggda solcellspanelen. Du har tillgång till obegränsad energi, vilket gör din resa mer flexibel och oberoende.

ALDE - Håll dig varm och bekväm även under kalla nätter med det avancerade värmesystemet från ALDE. Du får en jämn och behaglig temperatur i hela husbilen för en optimal komfort.

Inverter - Få tillgång till el när som helst och var som helst med den inverter som omvandlar batteriströmmen till användbar el för dina enheter och apparater.

Dubbla bodelsbatterier - Ha tillräckligt med kraft och energi för alla dina behov med de dubbla bodelsbatterierna. Du kan känna dig trygg med tillräcklig energireserv för alla dina äventyr.

Ugn - Skapa läckra måltider och bakverk var som helst med den inbyggda ugnen. Du kan tillaga alla dina favoriträtter med precision och kvalitet, precis som hemma.

Värmeväxlare - Dra nytta av den effektiva värmeväxlaren för att säkerställa en jämn och pålitlig uppvärmning i hela husbilen, oavsett utomhustemperaturen.

Denna Carthago Chic E-line 51 Linerclass är mer än bara en husbil - den är din biljett till lyxiga resor och oförglömliga äventyr. Med sin stilfulla design och omfattande utrustning är den redo att ta dig på spännande resor och skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka din provtur. Upplev världen på dina villkor med Carthago Chic E-line 51 Linerclass!

Höjdpunkter: ALDE, Värmeväxlare, AC bodel, Markis m. belysning, Inverter, TV, Ugn, solcell, Dubbla bodelsbatterier, Kamrem inkl. service -23, LED-ramp, manuella stödben, Glykolbyte utfört -24, Endast 1 ägare sedan ny.

Alla bilder via länken här: https://www.bytbil.com/uppsala-lan/husbil-chic-e-line-51-linerclass-ac-bodel-plus-solcell-plus-alde-11406-17679236

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 9987 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Jonathan Bernsten Försäljning Ew-fritid

Låt oss hjälpa dig.

Jonathan Bernsten Försäljning
Direkt: 018-183157
jonathan.bernsten@ewfritid.se