Bürstner Ixeo 728 G

Bürstner Ixeo 728 G (Automat+Taksäng+ALDE+5 bältad+Ugn)

Fordonstyp:
Husbil-halvintegrerad
Märke:
Bürstner
Modell:
Ixeo 728 G
Reg. nummer:
HDR57E
Fordonsår
2020
Totalvikt
4250 kg
Bäddar
5
Anläggning
Uppsala

899 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Euro 6
  • Svensksåld

Beskrivning

Är du redo att resa med stil och komfort? Upptäck Bürstner Ixeo 728 G, en husbil som kombinerar lyxig inredning, avancerad teknik och praktiska funktioner för att skapa den ultimata reseupplevelsen. Denna husbil är perfekt för både korta och långa resor och erbjuder allt du behöver för att känna dig som hemma på vägen.

Specifikationer och Utrustning:

Automatisk Växellåda: Njut av en smidig och enkel körning med den automatiska växellådan. Perfekt för både stadskörning och långa landsvägar.

Taksäng: Extra sovplats med taksäng som enkelt kan fällas ner, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet för dina övernattningar.

ALDE Värmesystem: Upplev en jämn och behaglig temperatur året runt med det pålitliga ALDE värmesystemet. Perfekt för alla väderförhållanden.

5 Bältade Platser: Res säkert med hela familjen eller vännerna. Denna husbil är utrustad med fem bältade platser, vilket gör den idealisk för grupper.

Ugn: Laga dina favoritmåltider även på resande fot med den inbyggda ugnen. Perfekt för matlagningsentusiaster.

Varför välja Bürstner Ixeo 728 G?

Maximal Komfort: Med ALDE värmesystem och en extra taksäng garanteras en bekväm och flexibel boendemiljö.
Enkel och Smidig Körning: Den automatiska växellådan gör körningen enkel och avslappnad, så att du kan fokusera på att njuta av resan.
Perfekt för Familjer och Grupper: Med fem bältade platser och flera sovplatser är denna husbil idealisk för familjer och grupper som vill resa tillsammans.
Full Utrustning för Matlagning: Den inbyggda ugnen gör att du kan njuta av hemlagade måltider var du än är.
Elegant och Modern Design: Bürstner är känt för sin högkvalitativa konstruktion och moderna design, vilket gör denna husbil både funktionell och estetiskt tilltalande.
Denna Bürstner Ixeo 728 G är det perfekta valet för dig som vill resa med komfort, stil och bekvämlighet. Missa inte chansen att äga denna fantastiska husbil och skapa minnesvärda äventyr med dina nära och kära!

Vi byter in er Husbil, Husvagn och/eller båt. Vi hjälper er med finansieringsupplägg.
Från 6610kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid!

Andreas Burlin säljare husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Andreas Burlin Försäljning
Direkt: 018-183184
andreas.burlin@ewfritid.se