Bürstner Harmony Line Lyseo 744

Bürstner Harmony Line Lyseo 744 (AC+Auto+Soffgrupp+Taksäng)

Fordonstyp:
Husbil-halvintegrerad
Märke:
Bürstner
Modell:
Harmony Line Lyseo 744
Reg. nummer:
UFH88S
Fordonsår
2021
Totalvikt
3850 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

879 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Euro 6
  • Svensksåld

Beskrivning

Är du redo att uppleva världen med ultimat komfort och bekvämlighet? Upptäck Bürstner Harmony Line Lyseo 744, en husbil som kombinerar lyx och funktionalitet för att skapa en oförglömlig reseupplevelse. Med toppmodern utrustning och en elegant design är denna husbil redo för alla dina äventyr.

Specifikationer och Utrustning:

AC i Bodelen: Håll en behaglig temperatur i husbilen året runt. Den effektiva luftkonditioneringen i bodelen garanterar svalka på sommaren och en behaglig inomhusmiljö.

Automatisk Växellåda: Upplev en smidig och avslappnad körning med den automatiska växellådan. Perfekt för både långa och korta resor.

Rymlig och Modern Inredning: Den välplanerade interiören erbjuder en rymlig och bekväm boendemiljö med alla nödvändiga bekvämligheter för att känna dig som hemma på vägen.

Bekväma Sovplatser: Njut av en god natts sömn i de bekväma sovplatserna. Perfekt för att ladda upp inför nästa dags äventyr.

Fullt Utrustat Kök: Husbilen har ett modernt kök med spis, kylskåp och gott om förvaringsutrymme, vilket gör det enkelt att laga mat och njuta av måltider var du än är.

Varför välja Bürstner Harmony Line Lyseo 744?

Hög Komfort och Bekvämlighet: Med luftkonditionering i bodelen och en rymlig inredning får du en husbil som erbjuder maximal komfort och en hemtrevlig känsla under hela resan.
Enkel och Säker Körning: Den automatiska växellådan gör det enkelt och säkert att köra denna husbil, vilket ger dig friheten att resa var du vill, när du vill.
Elegant Design och Kvalitet: Bürstner är känt för sin högkvalitativa konstruktion och eleganta design, vilket gör denna husbil både pålitlig och estetiskt tilltalande.
Denna Bürstner Harmony Line Lyseo 744 är den perfekta lösningen för dig som vill resa med stil, komfort och frihet. Missa inte chansen att äga denna fantastiska husbil och skapa minnen för livet!

Vi byter in er Husbil, Husvagn och/eller båt. Vi hjälper er med finansieringsupplägg.
6463kr/månad

Andreas Burlin säljare husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Andreas Burlin Försäljning
Direkt: 018-183184
andreas.burlin@ewfritid.se