Adria Twin Sports 640 SLB

Adria Twin Sports 640 SLB (Aut 180hk+L-bädd+Pop-Up+B-kort)

Fordonstyp:
Husbil-övrigt
Märke:
Adria
Modell:
Twin Sports 640 SLB
Reg. nummer:
QQU418
Fordonsår
2024
Totalvikt
3500 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

1 299 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Markis
  • Aluminiumfälgar 16"
  • Automatisk AC bildel

Beskrivning

Fly vardagen i vår prisvinnande Twin van med signaturfunktioner som Adrias exklusiva SunRoof® med panoramafönster (Supreme) och öppen design. Mycket utrustning och bekväm planlösning.

Drömmer du om att utforska världen på vägen med stil och komfort? Då är Adria Twin Sports 640 SLB den ultimata följeslagaren för dina äventyr! Denna fantastiska husbil är utrustad med toppmoderna funktioner för att göra varje resa minnesvärd och bekväm.

Tekniska Finesser:

Automat 180hk-motor: Njut av kraftfull prestanda och smidig körning med den avancerade 180 hästkrafters motorn. Varje väg blir en spännande resa när du har denna prestanda under huven.

Långbäddar: Sov som hemma på de bekväma långbäddarna och vakna upp redo att utforska varje ny plats. En god natts sömn är nyckeln till ett framgångsrikt äventyr.

Pop-Up tak: Maximera utrymmet och njut av en fantastisk utsikt från den bekväma höj-och-sänkbara takkonstruktionen. Det är som att ta med sig naturen in i ditt eget privata utrymme.

B-körkort: Ingen anledning att oroa sig för speciella körkortskrav. Adria Twin Sports 640 SLB kan köras med ett vanligt B-körkort, vilket gör ditt äventyr mer tillgängligt än någonsin.

Plåtis (Plåtisolerad kaross): Oavsett väderlek kommer den plåtisolerade karossen att hålla dig varm om vintern och sval om sommaren, vilket ger dig komfort året runt.

Van-känsla: Känn friheten att köra som en van med den kompakta och manövrerbara designen. Utforska städer, berg och kustlinjer med självförtroende.

Äventyrsinriktad:
Adria Twin Sports 640 SLB är inte bara en husbil, det är en portal till äventyr. Med denna husbil är varje resa en möjlighet att skapa minnen som varar livet ut.

Ta steget mot friheten och äventyret med Adria Twin Sports 640 SLB. Kontakta oss idag!

Denna Husbil / Plåtis / Van är extrautrustad med: Automatisk växellåda med 180hk motor, Grill i blank svart färg + Lykt inramning i mörkare ton, Läderklädd Ratt och Växelspaksknopp, Fiat DAB-radio Uconnect 7" (navigation via smartphone), Backkamera FIAT.

Vi byter in er Husbil, Husvagn och/eller båt. Vi hjälper er med finansieringsupplägg.
7934kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Anton Svahn säljare av husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Anton Svahn Försäljning
Direkt: 018-183151
anton.svahn@ewfritid.se