Adria Sonic Supreme 810 SL

Adria Sonic Supreme 810 SL (Hyd-stöd+Aut180hk+ALDE)

Fordonstyp:
Husbil-integrerad
Märke:
Adria
Modell:
Sonic Supreme 810 SL
Reg. nummer:
XNC29U
Fordonsår
2020
Totalvikt
5000 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

1 249 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Euro 6
  • Svensksåld

Beskrivning

Letar du efter en husbil som kombinerar kraft, lyx och avancerad teknik? Då är Adria Sonic Supreme 810 SL den perfekta lösningen för dig! Denna premiumhusbil är designad för dig som vill resa med stil och komfort, och erbjuder alla funktioner du behöver för en förstklassig reseupplevelse.

Husbilen är i mycket fint skick, väl omhändertagen och redo för nya äventyr. Den har genomgått regelbunden service och underhåll, vilket gör att den är i toppform för din nästa resa.

Nyckelfunktioner:

Hydrauliska stödben: Parkera smidigt och stabilt var som helst med de hydrauliska stödbenen som automatiskt nivellerar husbilen, oavsett underlag. Enkelt och bekvämt!

Automatväxlad 180 hk motor: Njut av en kraftfull och smidig körupplevelse med den automatväxlade 180 hk motorn. Perfekt för både långa resor och stadskörning.

ALDE-värmesystem: Oavsett årstid, håller det effektiva ALDE-värmesystemet husbilen varm och behaglig. Perfekt för vintercamping och kyliga nätter.

Varför välja Adria Sonic Supreme 810 SL?

Adria Sonic Supreme 810 SL är mer än bara en husbil – det är en lyxig bostad på hjul, designad för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen på vägen. Med en rymlig och elegant interiör, toppmoderna tekniska lösningar och högkvalitativa material, är denna husbil idealisk för den kräsne resenären som inte vill kompromissa med komfort eller prestanda.

Perfekt för långa resor och lyxigt boende:

Denna husbil är utformad för att ge dig friheten att resa långt och bekvämt. Med alla de bekvämligheter du kan önska dig, från en kraftfull motor till ett effektivt klimatkontrollsystem, kommer du att känna dig hemma oavsett vart dina äventyr tar dig.

Alla bilder via länken här: https://www.bytbil.com/uppsala-lan/husbil-sonic-supreme-810-sl-hyd-stod-plus-ac-bodel-plus-aut180hk-plus-alde-11406-17907266

Vi hjälper er med en trygg helhetskalkyl där vi kan erbjuda ett finansieringsupplägg från 8981kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid! Vi tar gärna emot inbyten. (husvagn, husbil och personbil)

Låt oss hjälpa dig.

Viktor Ahlbom Försäljning
Direkt: 018-183155
viktor.ahlbom@ewfritid.se