Adria Sonic Plus 700 SLT

Adria Sonic Plus 700 SLT (ALDE+AC bodel+Aut150hk+Badrum bak)

Fordonstyp:
Husbil-integrerad
Märke:
Adria
Modell:
Sonic Plus 700 SLT
Reg. nummer:
CML025
Fordonsår
2018
Totalvikt
4400 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

899 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Euro 6
  • Svensksåld

Beskrivning

öker du en husbil som erbjuder ultimat komfort och modern teknik för dina resor? Adria Sonic Plus 700 SLT är den perfekta husbilen för dig som vill uppleva frihet på vägen med alla bekvämligheter du kan önska dig. Med sin lyxiga inredning och smarta lösningar är denna husbil byggd för att ge dig en oförglömlig reseupplevelse.

Nyckelfunktioner:

ALDE-värmesystem: Njut av ett behagligt inomhusklimat året runt med det pålitliga ALDE-värmesystemet, perfekt för både sommar- och vintercamping. Oavsett väder håller du dig varm och bekväm.

AC i bodelen: Håll en sval och behaglig temperatur i bodelen under varma dagar med den inbyggda luftkonditioneringen. Perfekt för att slappna av och njuta av semestern i komfort.

Automatväxlad med 150 hk motor: Upplev en smidig och kraftfull körupplevelse med den automatväxlade 150 hk motorn. Perfekt för långa resor, där du vill ha både kraft och enkel hantering.

Långbäddar med badrum bak: Maximera din sovkomfort med långbäddarna, som ger gott om utrymme för en god natts sömn. Det rymliga badrummet längst bak erbjuder både dusch och toalett, vilket ger dig bekvämligheter som hemma även när du är på resande fot.

Varför välja Adria Sonic Plus 700 SLT?

Adria Sonic Plus 700 SLT kombinerar högklassig design, komfort och funktionalitet. Den är byggd för dig som inte vill kompromissa med lyx eller bekvämlighet, oavsett var dina äventyr tar dig. Med sin eleganta interiör och robusta byggkvalitet är detta en husbil som levererar på alla fronter.

Perfekt för alla dina äventyr:

Oavsett om du planerar en sommartur till kusten eller en vinterresa till bergen, erbjuder Adria Sonic Plus 700 SLT allt du behöver för en avslappnad och njutbar resa. Den rymliga layouten och de bekväma långbäddarna gör den idealisk för både par och familjer.

Vi hjälper er med en trygg helhetskalkyl där vi kan erbjuda ett finansieringsupplägg från 5910kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid! Vi tar gärna emot inbyten. (husvagn, husbil och personbil)

Låt oss hjälpa dig.

Freddi Ramsell Försäljning
Direkt: 0768-18 18 03
freddi.ramsell@ewfritid.se