Adria Sonic Axess 600 SL

Adria Sonic Axess 600 SL (Solcell+Långbädd+Taksäng+Garage)

Fordonstyp:
Husbil-integrerad
Märke:
Adria
Modell:
Sonic Axess 600 SL
Reg. nummer:
YHR568
Fordonsår
2016
Totalvikt
3650 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

699 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • ABS-bromsar
  • Backkamera
  • Fartbegränsare
  • Sidoairbags
  • Svensksåld
  • USB-uttag

Beskrivning

Letar du efter en husbil som kombinerar smart design, pålitlig prestanda och alla bekvämligheter du behöver på vägen? Adria Sonic Axess 600 SL är det ultimata valet för dig som vill resa bekvämt och med stil. Med en rad premiumfunktioner är denna husbil redo för både korta utflykter och långa resor.

Nyckelfunktioner:

Solcellspanel: Njut av friheten att stanna var du vill med den kraftfulla solcellspanelen som håller dina batterier laddade och dina enheter igång, oavsett var du befinner dig.

Långbäddar för bästa komfort: Sova bekvämt på rymliga långbäddar, perfekt för en god natts sömn efter en lång dag av utforskande.

Praktisk taksäng: Extra sovplats med en smidig taksäng som enkelt fälls ner när det är dags att sova, vilket ger dig flexibilitet och bekvämlighet utan att kompromissa med utrymmet.

Stort garage: Få med all utrustning du behöver med det rymliga garaget, perfekt för cyklar, campingutrustning eller annan packning. Oavsett vad du behöver förvara, finns det gott om plats.

Varför välja Adria Sonic Axess 600 SL?

Adria är känt för sina innovativa lösningar och högkvalitativa husbilar, och Sonic Axess 600 SL är inget undantag. Denna modell erbjuder en perfekt kombination av elegans och funktionalitet, vilket gör varje resa till en njutning. Med smarta förvaringslösningar och en genomtänkt layout är den idealisk för både par och familjer som älskar att upptäcka nya platser.

Perfekt för frihetsälskare:

Med denna husbil får du inte bara en pålitlig respartner utan även en bekväm bostad på hjul. Oavsett om du utforskar skogar, stränder eller städer, ger Adria Sonic Axess 600 SL dig allt du behöver för att resa i komfort.

Vi hjälper er med en trygg helhetskalkyl där vi kan erbjuda ett finansieringsupplägg från 4940kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid! Vi tar gärna emot inbyten. (husvagn, husbil och personbil)

Andreas Burlin säljare husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Andreas Burlin Försäljning
Direkt: 018-183184
andreas.burlin@ewfritid.se