Adria Sonic 700 SL Plus

Adria Sonic 700 SL Plus (SÅLD)

Fordonstyp:
Husbil-integrerad
Märke:
Adria
Modell:
Sonic 700 SL Plus
Reg. nummer:
GXL73L
Fordonsår
2022
Totalvikt
4400 kg
Bäddar
5
Anläggning
Uppsala

1 299 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Euro 6
  • Svensksåld

Beskrivning

Drömmer du om att utforska världen på fyra hjul? Då är detta erbjudandet för dig! Vi presenterar en välutrustad Adria Sonic 700 SL Plus som är redo att ta dig på äventyr till avlägsna platser och närliggande paradisstränder.

Kvalitetskomfort med AC i Bodeln

Oavsett väderförhållandena kan du njuta av behaglig komfort i bodeln tack vare den kraftfulla AC-enheten. Ingen svettig sommarvärme eller kyliga nätter kommer att stå i vägen för din njutning när du har denna funktion till ditt förfogande.

Energi med Solceller

Med solcellspanelerna på taket kan du vara självförsörjande och oberoende av elnätet. Njut av friheten att kunna campa på avlägsna platser utan att behöva oroa dig för strömförsörjningen. Naturen väntar på dig, och solen ger dig energin för att utforska den!

Kraftfull Körning med 160 hk Automatväxlad Motor

Med en kraftfull 160 hk motor och automatväxling tar denna Adria Sonic dig dit du vill med lätthet och komfort. Upplev smidig körning på vägen med kraften och prestandan hos denna pålitliga husbil.

Lyxig Värme med ALDE Värmesystem

Med det avancerade ALDE-värmesystemet kan du njuta av en lyxig värme i hela husbilen. Oavsett om det är en kylig höstdag eller en vinterstorm, kommer du att hållas varm och bekväm inomhus, redo att utforska även de kallaste destinationerna.

Praktisk Ugn för Hemlagade Måltider

Med den inbyggda ugnen kan du laga hemlagade måltider precis som hemma, var du än är. Inga fler kompromisser när det gäller matkvalitet under dina resor - njut av välsmakande måltider varje dag, tillagade med kärlek och omsorg.

Denna Adria Sonic 700 SL Plus är i utmärkt skick och väntar bara på att ta dig på ditt nästa äventyr. Kontakta oss idag för att lära dig mer eller boka en visning. Ge dig själv friheten att utforska världen med denna fantastiska husbil!

Vi byter in er Husbil, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 9552 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Anton Svahn säljare av husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Anton Svahn Försäljning
Direkt: 018-183151
anton.svahn@ewfritid.se