Adria Coral 670 SL

Adria Coral 670 SL (SÅLD)

Fordonstyp:
Husbil-halvintegrerad
Märke:
Adria
Modell:
Coral 670 SL
Reg. nummer:
RFO796
Fordonsår
2011
Totalvikt
3500 kg
Bäddar
3
Anläggning
Uppsala

449 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • AC
  • Airbag passagerare fram
  • Farthållare
  • Svensksåld

Beskrivning

Utforska Världen i Komfort med Adria Coral 670 SL 2011!

Drömmer du om äventyr på vägarna med familj och vänner? Denna imponerande Adria Coral 670 SL från 2011 erbjuder dig den perfekta kombinationen av komfort och äventyr. Med sin bekväma design och omfattande utrustning är det här din biljett till minnesvärda resor och oförglömliga ögonblick.

Utrustning:

AC bodel - Håll dig sval och bekväm även under varma dagar med den integrerade luftkonditioneringen i bodelen. Oavsett vart dina äventyr tar dig kan du alltid njuta av en behaglig inomhusmiljö.

Markis-tält - Skapa en fristad från solen eller regnet med det praktiska markis-tältet. Perfekt för utomhusmåltider, avslappnade stunder eller bara för att njuta av naturen i skydd.

B-körkort - Den här husbilen kan köras med ett B-körkort, vilket gör den till ett tillgängligt val för många förare utan behov av extra körkortsklass.

5 bältad - Med plats för upp till fem passagerare som alla är bältade, är denna husbil perfekt för familjer eller grupper som vill resa tillsammans och dela äventyren längs vägen.

Truma luftburen centralvärme med elpatron - Håll dig varm och bekväm även under kyliga kvällar med den effektiva luftburna centralvärmen och elpatronen från Truma. Du behöver aldrig oroa dig för kalla nätter när du reser med denna husbil.

Denna Adria Coral 670 SL 2011 är inte bara en husbil - det är din biljett till frihet och äventyr. Med sin pålitliga prestanda och omfattande utrustning är den redo att ta dig på spännande resor och skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka din provtur. Upplev världen på dina villkor med Adria Coral 670 SL!

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 3302 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Låt oss hjälpa dig.

Freddi Ramsell Försäljning
Direkt: 0768-18 18 03
freddi.ramsell@ewfritid.se