Säljare till EW Fritid

Försäljning av husbilar och husvagnar i uppsala

Nu utökar vi vårt team med ytterligare en säljare!
Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att befästa vår position som Upplands marknadsledande leverantör av fritidsfordon.

Om oss
EW Fritid är ett väletablerat försäljningsföretag i Uppland inom fritidsbranschen. Vi säljer husbilar och husvagnar och är en heltäckande återförsäljarorganisation för Kabe och Adria, samt begagnade produkter som vi tror på. Vår anläggning ligger i Uppsala där vi har 2 försäljningshallar, en egen verkstad auktoriserad för Kabe och Adria och en KAMA tillbehörsbutik.

Som säljare på EW Fritid
I denna tjänst kommer din huvudsakliga uppgift vara försäljning och inköp av Husbil och Husvagn. Här ingår även att fotografera och annonsera fordon och hålla fordonsuppställning/försäljningshallar i gott skick. Affärerna görs med våra besökande kunder i våra försäljningshallar och via telefon. Du jobbar även uppsökande, då främst via telefon. Du kommer ha mycket kundkontakt och blir dina kunders främsta kontaktperson hos oss från första kontakt.

Tjänsten innebär arbete vardagar och
helg enligt schema.

Som en del av oss
På EW Fritid kommer du jobba i ett starkt säljteam med erfarna säljkollegor, i en arbetsmiljö där du kommer ha goda möjligheter att vidareutvecklas som säljare. Vi har välbesökta försäljningshallar och en stor återkommande kundkrets. Vår framgång och framtida utveckling är beroende av personalens engagemang. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla.

I denna tjänst har du en lönemodell som innebär stora möjligheter att själv påverka din lön. Du får även personalförmåner som tjänstepension, friskvårdbidrag.

Om dig
För att lyckas väl i denna roll krävs: en förmåga att kunna bygga och vårda kundrelationer, ett genuint engagemang för att göra affärer, att kunna erbjuda en hög kundtillgänglighet, att du har en lösningsorienterad inställning och att du kan hantera stress på ett bra sätt, då tempot är högt. Du behöver även kunna arbeta strukturerat och planera din tid, för att säkerställa en bra kundupplevelse och ett bra försäljningsresultat.

Tidigare erfarenhet av försäljning är mycket fördelaktigt i denna roll, men vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Är du den vi söker, skicka in ditt CV och personliga brev via länken så snart som möjligt, dock senast 15 januari 2023. Sök tjänsten här.
Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anton Svahn 018-18 31 51 anton.svahn@ewfritid.se