Husbilar och husvagnar i uppsala

Kund som får hjälp av säljare att urforska en husbil i uppsala

Säljare i Göteborg

Bli en Vinnare i Göteborgs Mest Spännande Försäljningsteam!

Vi expanderar vårt team i Göteborg och letar efter entusiastisk säljare som vill vara med och erövra titeln som Göteborgs främsta fritidsfordonsleverantör.

Om oss EW fritid är en etablerad aktör inom fritidsbranschen med försäljningskontor i både Göteborg och Uppsala. EW fritid Göteborg erbjuder husbilar och husvagnar från Knaus och Weinsberg, samt utvalda begagnade fordon som vi tror starkt på. Våra anläggningar är hem åt erfarna proffs och skapar en trivsam arbetsmiljö

Din Roll som Säljare hos EW Fritid Göteborg I denna roll kommer din huvudsakliga uppgift vara att leda försäljning och inköp av husbilar och husvagnar. Dina ansvarsområden inkluderar även att ta högkvalitativa fotografier, skapa lockande annonser för våra fordon och se till att vår fordonsuppställning och försäljningshallar alltid är i toppskick. Dina affärer kommer att blomstra i våra försäljningshallar och via telefon. Du kommer också att vara proaktiv genom uppsökande försäljning, huvudsakligen via telefon. Kundkontakt är nyckeln i denna roll, och du blir dina kunders huvudkontakt från första mötet. Vår arbetstid inkluderar vardagar och helger enligt schemaläggning.

Var en Del av Vårt Vinnande Team På EW Fritid blir du en värdefull medlem i vårt skickliga säljteam, där erfarna kollegor stöttar din utveckling som säljare. Vi tror starkt på våra medarbetares engagemang och aktivt skapar en känsla av samhörighet. I den här rollen har du en lönesättning som ger dig betydande möjligheter att påverka din inkomst. Dessutom erbjuder vi personalvänliga förmåner, inklusive tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Krav på Dig För att blomstra i denna roll är förmågan att bygga och vårda kundrelationer avgörande. Du behöver visa ett genuint engagemang för att göra affärer och vara tillgänglig för dina kunder. Lösningsorienterad och stresshanteringsförmåga är nödvändiga färdigheter eftersom tempot periodvis är högt. Strukturerat arbete och tidsplanering är också viktiga för att säkerställa en fantastisk kundupplevelse och utmärkta försäljningsresultat. Tidigare säljerfarenhet är en fördel, men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansök Nu Är du den vi letar efter? Tveka inte! Skicka in ditt CV och ett personligt brev så snabbt som möjligt, senast den 30 april. Vi kan komma göra urval och intervjuer kontinuerligt, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Gör dig redo att ta plats i vårt framgångsrika team och leda vägen mot fritidsfordonsbranschens topp i Göteborg!

Tjänster: Säljare
Anställningsformer: Heltid
Platser: Göteborg

Sök tjänsten

Accepterade filtyper: .pdf, .doc, .docx