Husbilar och husvagnar i uppsala

Resande husbilstekniker / husbilsmekaniker

Nu utökar EW Fritid teamet med resande husbilstekniker/husbilsmekaniker!

Nu förstärker vi vårt duktiga verkstadsteam med en tjänst som resande mekaniker/tekniker inom fritidsfordon (husbilar och husvagnar). 

Tjänsten innefattar service/tekniker-tjänster till våra kunder ute i regionen. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt och problemlösning på plats hos kund. 

Vi söker dig som vill vara med och göra oss till en ledande leverantör av fritidsfordon i Göteborgsregionen och Halland.

Om oss

EW Fritid Göteborg är ett försäljningsföretag av fritidsfordon (husbilar/husvagnar) där vi är en heltäckande återförsäljarorganisation för några av de största och mest välkända märkena på marknaden såsom Knaus, Weinsberg, Ci, Roller team och Tabbert. Vi säljer även begagnade husbilar & husvagnar av en mängd olika märken. 

Vår anläggning ligger i Lindome i södra Göteborg.

Som Husbilsmekaniker/tekniker på EW Fritid

Kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära enklare montering, reparationer och allmän husbil- och husvagnsservice. Stor del av arbetsuppgifterna kommer innebära resor med bil, men även i verkstad på anläggningen.

Du kommer att få arbeta brett med allt ifrån felsökning av el, kylskåp, pannor, gasol och vattensystem. Arbetet kommer också bestå av enklare montering av tv antenner, solceller, markis m.m. och du behöver därför vara kreativ för att hitta bästa lösningar eftersom monteringen ser olika ut på olika fordon. 

Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik, ansvarsfull och inte rädd för att ta tag i saker. Du är nyfiken av dig, arbetsglad och villig att hela tiden lära nytt. 

Viktigt är god samarbetsförmåga som bidrar till en positiv och utvecklande atmosfär. Du kommer ha daglig kundkontakt med våra kunder.

Tjänsten innebär arbete vardagar enligt schema.

Som en del av oss

På EW Fritid kommer du jobba i ett starkt team med erfarna kollegor, i en arbetsmiljö där du kommer ha goda möjligheter att vidareutvecklas inom yrket. 

Vår framgång och framtida utveckling är beroende av personalens engagemang och service. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla.

Om dig

För att lyckas väl i denna roll ska du kunna arbeta självständigt och i grupp. Du behöver ha en lösningsorienterad inställning och ansvarsfull i ditt arbete. Du behöver även kunna arbeta strukturerat och planera din tid. 

Du bidrar till en god och positiv arbetsmiljö, är välorganiserad och trivs med att jobba efter utsatta mål. Du är effektiv, noggrann, nytänkande och värderar att ha kundkontakt och vara serviceminded. 

Körkort är ett krav för denna tjänst. 

Tidigare erfarenhet av fordons och husvagnsreparationer är mycket meriterande i denna roll, men även andra bakgrunder kan passa väl in som t ex servicetekniker, båtreparatör eller hantverkare inom bygg eller el.  

I rekryteringsprocessen kommer vi lägga en stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Är du den vi söker, skicka in ditt CV och personliga brev via länken så snart som möjligt och senast 31 januari 2024. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jim Larsson på jim.larsson@ewfritid.se eller 070-181 20 23.

Varmt välkommen med din ansökan!

Husbilar och husvagnar i uppsala

Kund som får hjälp av säljare att urforska en husbil i uppsala

Säljare i Göteborg

Bli en Vinnare i Göteborgs Mest Spännande Försäljningsteam!

Vi expanderar vårt team i Göteborg och letar efter entusiastisk säljare som vill vara med och erövra titeln som Göteborgs främsta fritidsfordonsleverantör.

Om oss EW fritid är en etablerad aktör inom fritidsbranschen med försäljningskontor i både Göteborg och Uppsala. EW fritid Göteborg erbjuder husbilar och husvagnar från Knaus och Weinsberg, samt utvalda begagnade fordon som vi tror starkt på. Våra anläggningar är hem åt erfarna proffs och skapar en trivsam arbetsmiljö

Din Roll som Säljare hos EW Fritid Göteborg I denna roll kommer din huvudsakliga uppgift vara att leda försäljning och inköp av husbilar och husvagnar. Dina ansvarsområden inkluderar även att ta högkvalitativa fotografier, skapa lockande annonser för våra fordon och se till att vår fordonsuppställning och försäljningshallar alltid är i toppskick. Dina affärer kommer att blomstra i våra försäljningshallar och via telefon. Du kommer också att vara proaktiv genom uppsökande försäljning, huvudsakligen via telefon. Kundkontakt är nyckeln i denna roll, och du blir dina kunders huvudkontakt från första mötet. Vår arbetstid inkluderar vardagar och helger enligt schemaläggning.

Var en Del av Vårt Vinnande Team På EW Fritid blir du en värdefull medlem i vårt skickliga säljteam, där erfarna kollegor stöttar din utveckling som säljare. Vi tror starkt på våra medarbetares engagemang och aktivt skapar en känsla av samhörighet. I den här rollen har du en lönesättning som ger dig betydande möjligheter att påverka din inkomst. Dessutom erbjuder vi personalvänliga förmåner, inklusive tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Krav på Dig För att blomstra i denna roll är förmågan att bygga och vårda kundrelationer avgörande. Du behöver visa ett genuint engagemang för att göra affärer och vara tillgänglig för dina kunder. Lösningsorienterad och stresshanteringsförmåga är nödvändiga färdigheter eftersom tempot periodvis är högt. Strukturerat arbete och tidsplanering är också viktiga för att säkerställa en fantastisk kundupplevelse och utmärkta försäljningsresultat. Tidigare säljerfarenhet är en fördel, men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansök Nu Är du den vi letar efter? Tveka inte! Skicka in ditt CV och ett personligt brev så snabbt som möjligt, senast den 31 mars. Vi kan komma göra urval och intervjuer kontinuerligt, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Gör dig redo att ta plats i vårt framgångsrika team och leda vägen mot fritidsfordonsbranschens topp i Göteborg!