Kabe Van 690 LB

Kabe Van 690 LB (SÅLD)

Fordonstyp:
Husbil-övrigt
Märke:
Kabe
Modell:
Van 690 LB
Reg. nummer:
DEX87C
Fordonsår
2022
Totalvikt
4100 kg
Bäddar
3
Anläggning
Uppsala

1 199 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Airbag förare
  • Euro 6

Beskrivning

Upplev Perfektionen med KABE Van 690 LB - Kombination av Elegans och Prestanda!

Ge dig ut på vägarna med stil och komfort i den imponerande KABE Van 690 LB. Denna husbil är inte bara ett transportmedel; det är ett hem på hjul som kombinerar elegans, prestanda och praktiska finesser för att göra varje resa minnesvärd.

Tekniska Finesser:

Mercedes-chassi: Njut av kraftfull prestanda och en smidig körupplevelse med det pålitliga Mercedes-chassit. Varje resa blir en ren fröjd när du tar kontroll över vägen med stil.

ALDE-vattenburen värme: Upplev högsta komfort med det avancerade ALDE-värmesystemet. Oavsett om det är vinter eller sommar, kommer du alltid att ha den perfekta temperaturen i din KABE Van 690 LB.

Plåtisolerad kaross: Var redo för alla väderförhållanden med den robusta och plåtisolerade karossen. KABE Van 690 LB är byggd för att ge dig skydd och komfort oavsett var dina äventyr tar dig.

Solcellsteknik: Bli självförsörjande och strömförsörj din husbil med den inbyggda solcellstekniken. Du kan nu njuta av avlägsna platser utan att kompromissa med bekvämligheten.

Dubbla bodelsbatterier: Få tillgång till tillförlitlig ström när du behöver det som mest med dubbla bodelsbatterier. Oavsett hur avlägsen platsen är, kommer du att ha tillräckligt med energi för att hålla dig igång.

Elegant Design:
KABE Van 690 LB är inte bara en husbil; den är en manifestation av elegans och stil. Den moderna designen och de noggrant utvalda materialen skapar en harmonisk atmosfär för dina resor.

Frihet och Flexibilitet:
Med KABE Van 690 LB får du inte bara en husbil, utan en följeslagare för att utforska världen. Varje resa blir en chans att omfamna friheten och flexibiliteten som leveransen av denna husbil innebär.

Upplev perfektionen med KABE Van 690 LB. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck varför denna husbil är det ultimata valet för resenärer som söker en kombination av elegans och prestanda!

Vi byter in er Husbil, Husvagn och/eller båt. Vi hjälper er med finansieringsupplägg.
Från 7916 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Jonathan Bernsten Försäljning Ew-fritid

Låt oss hjälpa dig.

Jonathan Bernsten Försäljning
Direkt: 018-183157
jonathan.bernsten@ewfritid.se