Kabe TMI 810 LQB

Kabe TMI 810 LQB (Hydra-stöd+ALDE+AC bodel+Solcell+Auto9vxl)

Fordonstyp:
Husbil-integrerad
Märke:
Kabe
Modell:
TMI 810 LQB
Reg. nummer:
NRF11J
Fordonsår
2020
Totalvikt
5000 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

1 599 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Airbag förare
  • Euro 6
  • Svensksåld

Beskrivning

Upplev Lyxen och Komforten med Kabe Travel Master 810 LQB!

Denna husbil är mer än bara ett fordon - det är ditt hem på vägarna, din oas av lyx och bekvämlighet. Med den imponerande utrustningen och designen är Kabe Travel Master 810 LQB det perfekta valet för dig som kräver det bästa av allt.

Stabilisera Dig Med Hydrauliska Stödben:
Med hydrauliska stödben kan du snabbt och enkelt skapa en stabil och plan yta för din husbil. Slipp krångel med klossar och känna dig trygg var du än parkerar.

Bekväm Värme året Runt med ALDE:
ALDE-värmesystemet ger dig en behaglig inomhustemperatur oavsett väderförhållanden utanför. Njut av varma, mysiga kvällar oavsett var du befinner dig.

Svalka Dig med AC i Bodel:
När sommarsolen står som högst är det skönt att kunna svalka sig. Med inbyggd AC i bodeln kan du hålla en behaglig temperatur och njuta av varje stund av din resa.

Oberoende Energi med Solcellsteknik:
Med solceller på taket är du inte längre beroende av externa energikällor. Njut av friheten att campa var som helst, när som helst, med minimal miljöpåverkan.

Smidig Körning med 9-växlad Automatlåda:
Den nya 9-växlade automatlådan gör varje körning till en smidig och effektiv upplevelse. Upplev enastående prestanda och bränsleeffektivitet på vägarna.

Kabe Travel Master 810 LQB är inte bara en husbil, det är din portal till äventyr och komfort på vägarna. Upplev lyxen och friheten med Kabe Travel Master 810 LQB idag!

Alla bilder via länken här: https://www.bytbil.com/uppsala-lan/husbil-tmi-810-lqb-hydra-stod-plus-alde-plus-ac-bodel-plus-solcell-plus-auto9vxl-11406-17705675

Extrautrustad med: AC bodel, Solcell, SOG-fläkt till toalett, Markis, Cykelställ, Alu-fälgar, Hydrauliska stödben, Vinterhjul, Automat 180hk, Backkamera, TV-antenn, 12v fläkt i sovrum, Utvändigt TV-uttag, ALDE vattenburen centralvärme med vattenburen golvvärme.

Kamrem bytt 2023.

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 11758 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Anton Svahn säljare av husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Anton Svahn Försäljning
Direkt: 018-183151
anton.svahn@ewfritid.se