Kabe Royal 720 GLE KS

Kabe Royal 720 GLE KS (AC+Läder+Ugn+ALDE+Fint skick)

Fordonstyp:
Husvagn, 2-axl
Märke:
Kabe
Modell:
Royal 720 GLE KS
Reg. nummer:
KUW325
Fordonsår
2010
Totalvikt
2000 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

299 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Svensksåld

Beskrivning

Drömmer du om att resa med maximal komfort och stil? Upptäck Kabe Royal 720 GLE KS, en husvagn som kombinerar lyxig inredning med toppmodern utrustning för att skapa den ultimata reseupplevelsen. Med sin eleganta design och omfattande funktioner är denna husvagn redo att ta dig på dina nästa äventyr med all bekvämlighet du kan önska dig.

Specifikationer och Utrustning:

Luftkonditionering (AC): Håll en behaglig temperatur inne i husvagnen, oavsett väder. Perfekt för både heta sommardagar och varma nätter.

Läderinredning: Njut av den lyxiga och eleganta känslan som läderinredningen ger. Bekväm och stilren, skapar en exklusiv atmosfär i hela husvagnen.

Ugn: Laga utsökta måltider även på resande fot med den inbyggda ugnen. Perfekt för hemmakockar som vill ha alla bekvämligheter från sitt eget kök även när de är på vägen.

ALDE Värmesystem: Med det effektiva och pålitliga ALDE värmesystemet garanteras en jämn och behaglig temperatur inomhus året runt.

Fint Skick: Denna husvagn är i utmärkt skick, väl omhändertagen och redo för nya äventyr. Ingen extra kostnad för reparationer eller uppgraderingar behövs.

Varför välja Kabe Royal 720 GLE KS?

Överlägsen Komfort och Lyx: Med funktioner som AC, läderinredning och ALDE värmesystem får du en husvagn som erbjuder maximal komfort och lyx.
Perfekt för Matlagning: Den inbyggda ugnen och det välutrustade köket gör att du kan njuta av hemlagade måltider var du än är.
Kvalitet och Pålitlighet: Kabe är känt för sin höga byggkvalitet och pålitlighet, vilket garanterar att din husvagn kommer att vara en trogen följeslagare på alla dina äventyr.
Fint Skick: Husvagnen är väl underhållen och i utmärkt skick, redo att användas direkt utan behov av ytterligare investeringar.
Denna Kabe Royal 720 GLE KS är det perfekta valet för dig som vill resa med stil, komfort och pålitlighet. Missa inte chansen att äga denna fantastiska husvagn och skapa oförglömliga minnen!

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 2199 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!

Låt oss hjälpa dig.

Viktor Ahlbom Försäljning
Direkt: 018-183155
viktor.ahlbom@ewfritid.se