Kabe Royal 600 CXL KS

(EW-premiär 2023 *NY MODELL*)

Fordonstyp
Husvagn, 1-axl
Märke
Kabe
Modell
Royal 600 CXL KS
Reg. nummer
KUL606
Fordonsår
2023
Totalvikt
1800 kg
Bäddar
4
Pris
731.100 kr

Fordonsbeskrivining

Royal 600 CXL KS XV2
*Nyhet och ny modell till 2023*
Redan när du kliver in genom dörren i nya Royal 600 CXL möts du av ett mysigt, hemtrevligt och inbjudande vardagsrum. I vardagsrummet hittar du en extra bekväm och förlängd sittgrupp med gott om plats för familjemiddagar och spelkvällar. I soffans ryggstöd döljer sig ett höj- och sänkbart TV-fäste där du har möjlighet att fästa en TV med upp till 32 tums-skärm. Perfekt för dig som gärna njuter av mysiga filmkvällar, men som samtidigt tycker det är skönt att kunna gömma undan TV:n när den inte används. Ovanför sittgruppen finns en stor Heki II taklucka med härligt ljusinsläpp.

Royal 600 CXL är utrustad med ett helt nytt vinkelkök med fyrlågig spis och ugn, rymliga arbetsytor, smart inredda skåp och lådor, samt stort kylskåp med dubbelhängande dörrar. Snickerierna är inklädda i KABEs nya stilfulla träfolie, Nordic Oak, som snyggt matchar de gråmelerade bänkskivorna.

Badrummet är ljust och inbjudande med en toalett som går att vrida, ett tvättställ, en handdukstork, samt över- och underskåp.

I Royal är lyxutrustningen standard. En husvagn för dig som vill ligga i teknikens framkant och inte nöjer dig med annat än det allra bästa. Här finns all utrustning som Ädelsten-serien har, plus mycket mer. Bland annat är KABE Smart D elsystem standard i alla Royal-vagnar.
Ett lättflyttat och bekvämt boende för dig som inte vill tumma på kvaliteten.

Frånpris, avser ny vagn av modellår 2023-
731 100 kr.
Extrautrustning tillkommer, kontakta säljare för mer info.
Finns prel. tillgänglig för leverans från december 2022.

Denna vagn är extrautrustad med:
PANORAMA FÖNSTER (Ovanför sittgrupp)
KLÄDSEL NASHVILLE (Ljust grå/brun)
ALUFÄLG 17'ALUHJUL
MAXIMAL TOTALVIKT: 2000KG

Länk till modell : https://youtu.be/Uu4CCZ4_iD8
OBS att husvagnen på bilden i annonsen samt i videon är extrautrustad och kan skilja mot inkommande vagn, kontakta säljare för mer info.,

Låt oss hjälpa dig.

Viktor Ahlbom Försäljning
Direkt: 018-183155
viktor.ahlbom@ewfritid.se

Pris: 731.100 kr