Hobby Prestige 650 UFF

Hobby Prestige 650 UFF (ALDE+AC+Ugn+Utvänd-gasol+Cityvatten)

Fordonstyp:
Husvagn, 2-axl
Märke:
Hobby
Modell:
Prestige 650 UFF
Reg. nummer:
MOG75X
Fordonsår
2022
Totalvikt
2200 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

399 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Stor soffgrupp bak
  • AC
  • Cityvatten
  • Utvändigt gasoluttag
  • Ugn
  • Vi byter in er Husbil
  • Husvagn

Beskrivning

Upplev Lyx och Komfort med Hobby Prestige 650 UFF!

Drömmer du om lyxiga och bekväma campingresor med familjen? Denna fantastiska Hobby Prestige 650 UFF är den perfekta husvagnen för dig. Med sin moderna design och omfattande extrautrustning erbjuder den enastående komfort och funktionalitet för alla dina äventyr på vägarna.

Extrautrustning:

Queenbed fram - Njut av en bekväm och avkopplande sömn i den rymliga queenbeden framtill. Du får gott om utrymme och komfort för en återhämtande vistelse varje natt.

Stor soffgrupp bak - Skapa en mysig och avslappnad atmosfär med den stora soffgruppen baktill. Perfekt för familjemiddagar eller avkopplande kvällar med nära och kära.

Separat dusch med toalett - Ha bekvämligheten av en separat dusch och toalett ombord. Du får privatliv och bekvämlighet för att fräscha upp dig när du är på väg.

AC - Njut av behaglig svalka även under varma dagar med den integrerade luftkonditioneringen. Du kan alltid skapa en bekväm inomhusmiljö ombord, oavsett utomhustemperaturen.

ALDE med elektrisk golvvärme - Håll dig varm och bekväm även under kalla nätter med det avancerade värmesystemet från ALDE, komplett med elektrisk golvvärme för extra komfort.

Cityvatten - Dra nytta av bekvämligheten med cityvattenanslutning för enkel påfyllning av vattenförrådet när du är ansluten till en vattenkälla.

Utvändigt gasoluttag - Skapa en utomhuskokningsplats med det praktiska gasoluttaget. Perfekt för att tillaga måltider eller för att använda en gasolgrill utomhus.

Spis med 3 gasolplattor + 1 st Elplatta - Skapa läckra måltider var som helst med den praktiska spisen som har både gasol- och elplattor. Du kan tillaga alla dina favoriträtter med precision och kvalitet.

Ugn - Bakning och matlagning blir enkelt med den inbyggda ugnen. Du kan skapa läckra bakverk och måltider precis som hemma.

Denna Hobby Prestige 650 UFF är mer än bara en husvagn - den är din biljett till lyxiga campingupplevelser och oförglömliga äventyr. Med sin stilfulla design och omfattande extrautrustning är den redo att ta dig på spännande resor och skapa minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att ta reda på mer och boka din provtur. Upplev världen på dina villkor med Hobby Prestige 650 UFF!

Höjdpunkter: Queenbed fram, Separat dusch med toalett, ALDE m. elektrisk golvvärme, Spis med 3 gasolplattor + 1 st Elplatta, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 2787 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Andreas Burlin säljare husbilar och husvagnar

Låt oss hjälpa dig.

Andreas Burlin Försäljning
Direkt: 018-183184
andreas.burlin@ewfritid.se