Adria Matrix 670 SL Plus

Adria Matrix 670 SL Plus (ALDE+Solcell+Taksäng+Långbädd)

Fordonstyp:
Husbil-halvintegrerad
Märke:
Adria
Modell:
Matrix 670 SL Plus
Reg. nummer:
ZKP087
Fordonsår
2018
Totalvikt
4400 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

829 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Husvagn

Beskrivning

Är du på jakt efter den perfekta husbilen för dina äventyr? Adria Matrix 670 SL är den ultimata husbilen som kombinerar lyx, komfort och avancerad teknik för att ge dig en oförglömlig reseupplevelse. Utrustad med premiumfunktioner är denna husbil redo att ta dig vart du vill, när du vill.

Specifikationer och Utrustning:

ALDE Värmesystem: Upplev överlägsen komfort året runt med det högkvalitativa ALDE värmesystemet. Håll dig varm och bekväm även under de kallaste vinterresorna.

Solcellspanel: Njut av friheten att resa off-grid med den effektiva solcellspanelen som laddar dina batterier och håller energikostnaderna nere. Perfekt för längre resor utan att behöva koppla upp dig.

Rymlig och Elegant Inredning: Adria Matrix 670 SL erbjuder en rymlig och välplanerad interiör med högkvalitativa material och modern design. Från bekväma sovplatser till ett fullt utrustat kök och badrum – allt du behöver för att känna dig som hemma på vägen.

Avancerad Teknik: Utrustad med toppmodern teknik för att säkerställa en säker och njutbar resa. Inklusive ett avancerat navigationssystem, multimediasystem och praktiska förvaringslösningar.

Maximal Komfort: Ergonomiskt designade sittplatser, rymliga förvaringsutrymmen och smarta funktioner som gör resan både bekväm och praktisk.

Varför välja Adria Matrix 670 SL?

Oöverträffad Komfort och Lyx: Med ALDE värmesystem och solcellspanel kan du njuta av alla bekvämligheter oavsett var du befinner dig. Perfekt för alla årstider och äventyr.
Flexibilitet och Frihet: Byggd för att klara alla typer av resor, från korta helgresor till längre expeditioner. Du är alltid redo för nästa äventyr.
Hög Kvalitet och Pålitlighet: Adria är känt för sin hållbarhet och höga byggkvalitet, vilket ger dig trygghet och pålitlighet på vägen.
Denna Adria Matrix 670 SL är den perfekta lösningen för dig som vill resa med stil, komfort och självständighet. Missa inte chansen att äga denna fantastiska husbil!

Vi byter in er Husbil, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 5997kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!

Låt oss hjälpa dig.

Freddi Ramsell Försäljning
Direkt: 0768-18 18 03
freddi.ramsell@ewfritid.se