Adria Altea 432 PX

Adria Altea 432 PX (B-körkort+4 bäddar+Smidig resevagn+EL-P)

Fordonstyp:
Husvagn, 1-axl
Märke:
Adria
Modell:
Altea 432 PX
Reg. nummer:
LBC64J
Fordonsår
2023
Totalvikt
1200 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

319 000 kr

Ring oss Maila oss

Beskrivning

Är du på jakt efter en smidig och bekväm husvagn för dina äventyr? Då är vår Adria Altea 432 PX det perfekta valet för dig! Denna kompakta och välutrustade husvagn erbjuder alla bekvämligheter du behöver för att njuta av dina resor.

Specifikationer och Utrustning:

B-Körkort: Denna husvagn kan dras med ett vanligt B-körkort, vilket gör det enkelt för alla att resa utan att behöva extra körkortsbehörigheter.

4 Bäddar: Med fyra bekväma sovplatser är det gott om utrymme för hela familjen eller för att ta med vänner på resan. Perfekt för par, små familjer eller vänner.

Smidig Resevagn: Den kompakta och lättmanövrerade designen gör denna husvagn idealisk för både korta weekendresor och längre äventyr. Enkel att köra och parkera.

EL-Patron: Utrustad med en elektrisk patron för effektiv uppvärmning, vilket ger dig en behaglig inomhustemperatur oavsett väder.

Varför välja Adria Altea 432 PX?

Kompakt och Lättkörd: Denna husvagn är designad för att vara lätt att dra och manövrera, vilket gör den perfekt för både nya och erfarna husvagnsägare.
Komfort och Funktionalitet: Trots sin kompakta storlek erbjuder Altea 432 PX alla bekvämligheter du behöver, från rymliga sovplatser till praktiska förvaringslösningar.
Hög Kvalitet: Adria är känd för sin byggkvalitet och hållbarhet, vilket garanterar att denna husvagn kommer att tjäna dig väl under många år framöver.
Denna Adria Altea 432 PX är den perfekta lösningen för alla som älskar att resa med stil och komfort utan att kompromissa med smidighet och enkelhet. Missa inte chansen att äga denna fantastiska husvagn!

Vi byter in er Husbil, Husvagn och/eller båt. Vi hjälper er med finansieringsupplägg.
Från 2346kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid!

Låt oss hjälpa dig.

Freddi Ramsell Försäljning
Direkt: 0768-18 18 03
freddi.ramsell@ewfritid.se