Adria Alpina 903 HT

Adria Alpina 903 HT (AC+Mover+BOX-Markis+ALDE+Barnkammardröm)

Fordonstyp:
Husvagn, 2-axl
Märke:
Adria
Modell:
Alpina 903 HT
Reg. nummer:
DHH13G
Fordonsår
2023
Totalvikt
2800 kg
Bäddar
7
Anläggning
Uppsala

699 000 kr

Ring oss Maila oss

Utrustning

  • Alde vattenburen värme
  • Svensksåld
  • Köksfläkt
  • Golvvärme - vattenburen
  • Gasolugn
  • Gasolspis
  • Elpatron 230V
  • Varmvatten
  • Stort kylskåp med separat frys
  • Micro

Beskrivning

Adria Alpina 903 HT – Den Ultimata Familjehusvagnen!

Drömmer du om bekväma och minnesvärda resor med hela familjen? Då är vår Adria Alpina 903 HT precis vad du letar efter! Denna premiumhusvagn är utrustad med alla funktioner du behöver för att göra varje resa perfekt.

Specifikationer och Utrustning:

AC (Luftkonditionering): Håll en behaglig temperatur inne i husvagnen även under de varmaste sommardagarna. Perfekt för komfort under alla årstider.

Mover: Enkel och smidig parkering med den praktiska moven. Flytta husvagnen precis dit du vill utan ansträngning.

BOX-Markis: Njut av skugga och skydd mot väder och vind med den integrerade BOX-markisen. Perfekt för utomhusmåltider och avkoppling.

ALDE Värmesystem: Njut av en jämn och behaglig värme med det högkvalitativa ALDE värmesystemet, vilket gör husvagnen bekväm året runt.

Barnkammardröm: En idealisk husvagn för familjer med barn. Barnkammaren erbjuder en egen plats för barnen att leka och sova, vilket ger både dem och föräldrarna mer utrymme och avskildhet.

7 Sovplatser: Med hela sju sovplatser finns det gott om utrymme för hela familjen och gäster. En perfekt lösning för större familjer eller för att ta med vänner på resan.

Varför välja Adria Alpina 903 HT?

Familjevänlig Design: Specialdesignad för att tillgodose behoven hos stora familjer, med gott om utrymme och smarta lösningar för alla.
Lyx och Komfort: Inredningen är elegant och bekväm med alla bekvämligheter du kan önska dig, från ett fullt utrustat kök till rymliga sovutrymmen.
Hög Kvalitet: Adria är känt för sin hållbarhet och höga byggkvalitet, vilket ger dig en husvagn som håller i många år framöver.
Denna Adria Alpina 903 HT är den perfekta lösningen för alla som älskar att resa med stil och komfort. Missa inte chansen att äga denna fantastiska husvagn!

Alla bilder via länken här: https://www.bytbil.com/uppsala-lan/husvagn-alpina-903-ht-ac-plus-mover-plus-box-markis-plus-alde-plus-barnkammardrom-11406-17739804

Vi byter in er Husbil, Husvagn, Personbil samt ATV.
Vi hjälper er med finansieringsupplägg, Från 5140 kr/månad.
EW Fritid marknadsledande inom fritid!

Låt oss hjälpa dig.

Freddi Ramsell Försäljning
Direkt: 0768-18 18 03
freddi.ramsell@ewfritid.se