Adria Adora 612 LU

Adria Adora 612 LU (SÅLD)

Fordonstyp:
Husvagn, 1-axl
Märke:
Adria
Modell:
Adora 612 LU
Reg. nummer:
TLJ775
Fordonsår
2013
Totalvikt
1800 kg
Bäddar
4
Anläggning
Uppsala

229 000 kr

Ring oss Maila oss

Beskrivning

Upptäck Elegansen med Adria Adora 612 LU!

Sökande efter en husvagn som kombinerar komfort och elegans? Adria Adora 612 LU är svaret på dina önskningar. Denna förstklassiga husvagn är utrustad med de finaste funktionerna för att göra dina resor minnesvärda och avkopplande.

Elegant Design:
Adria Adora 612 LU lockar med sin sofistikerade design och skapar en inbjudande atmosfär. Den stilfulla exteriören reflekterar kvalitet, medan den rymliga interiören erbjuder en oas av avkoppling och bekvämlighet.

Tekniska Finesser:

ALDE-vattenburen värme: Upplev enastående komfort med ALDE-systemet som håller temperaturen precis där du vill ha den. Oavsett om det är vinter eller sommar kommer du alltid att känna dig hemma.

Förtält: Skapa en utvidgad levnadsyta och njut av utomhuslivet i komfort med det medföljande förtältet. Perfekt för att umgås med vänner och familj eller bara koppla av och njuta av naturen.

Långbäddar: De bekväma långbäddarna garanterar en god natts sömn, vilket är grundläggande för att få ut det mesta av dina äventyr. Vakna upp redo att utforska nya platser varje dag.

Badrum bak: Fullständig bekvämlighet med ett praktiskt badrum i bakkanten av husvagnen. Det är som att ha ditt eget badrum med dig, var du än går.

Res Med Stil:

Adria Adora 612 LU är inte bara en husvagn; det är en livsstil. Varje resa blir en chans att omfamna lyx och njuta av ögonblicken längs vägen.

Ta steget mot elegans och komfort med Adria Adora 612 LU. Kontakta oss idag för att uppleva denna extraordinära husvagn och förstå varför den är det perfekta valet för resenärer som söker en smakfull kombination av stil och funktionalitet!

Vi byter in er Husbil, Husvagn och/eller båt. Vi hjälper er med finansieringsupplägg.
1684kr/månad
EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Med reservation för ev. fel i annonsen.

Låt oss hjälpa dig.

Freddi Ramsell Försäljning
Direkt: 0768-18 18 03
freddi.ramsell@ewfritid.se